Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale: Un compromis politic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale: Un compromis politic

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine reciproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova. continuă pe Hotnews

Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine recitproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova, conform hotnews.

CORONAVIRUS: Al doilea judet din Romania unde masca de protectie ar putea deveni obligatorie de joi

Un al doilea judet al tarii e gata sa introduca obligativitatea purtarii mastii de protectie. Prefectul de Dambovita, Aurelian Popa, propune purtarii mastii in spatiile deschise din pietele, targurile.

Cutremur in PSD Prahova: Iulian Dumitrescu, candidatul Aliantei PNL USR PLUS pentru sefia Consiliului Judetean

Prahova devine primul judet din Romania in care PNL, USR si PLUS au constituit o alianta pentru alegerile locale din 27 septembrie. Cele trei formatiuni vor intra in cursa cu liste comune pentru posturile de.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

COSMIN STAICU, SPECIALIST IN CONTROLUL LUMINILOR: Acesta este primul stadion din tara unde lumina este controlata prin DMX

Stadionul de atletism din Craiova este primul din tara care are un sistem de iluminat controlat prin DMX, ne-a declarat Tiberius Cosmin Staicu, din partea firmei care s-a ocupat cu partea de control al luminilor, partenera cu Electromagnetica.

Primul judet in care masca devine obligatorie in spatii deschise. Prefect Arges: Masura e valabila pentru toate persoanele peste 5 ani si pentru toate localitatile

Arges este primul judet din Romania in care purtatul mastii devine obligatoriu in spatiile publice deschise, masura care intra in vigoare de miercuri dimineata. Anuntul a fost facut de pregectul de Arges, Emanuel Soare, care a precizat ca nu considera ca izolarea si carantina nu sunt solutii eficiente pentru judet.

Orasul din Romania unde masca de protectie devine obligatorie in piete si pe strazile pietonale. Se intampla de la 1 august!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a decis, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete si targuri, dar si pe arterele pietonale si in alte zone aglomerate. Decizia intra in vigoare de sambata, 1 august.

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

ANALIZA JLL: Volumul tranzactiilor imobiliare comerciale din Romania a crescut cu 21% in prima jumatate a anului

Volumul tranzactiilor imobiliare comerciale din Romania - birouri, proiecte de retail, industriale si de logistica, hoteluri - a crescut in primul semenstru cu 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut, piata fiind alimentata de tranzactiile cu cladiri de birouri din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )