Libnet.ro
UNICEF

10:01

PSD, lovitura dura pentru Robert Negoita. Actul oficial a fost trimis deja!

Antena3 Antena3,
PSD, lovitura dura pentru Robert Negoita. Actul oficial a fost trimis deja!

PSD cere prefectului de Bucuresti sa constate incetarea mandatului de primar al lui Robert Negoita. Liderul PSD invoca in acest caz legea partidelor si Codul Administrativ. in solicitarea lor, social-democratilor explica faptul ca nu poti sa fii membru in doua partide, in acelasi timp. continuă pe Antena3

Ultimatum pentru Robert Negoita! Ce ii cere PSD dupa lansarea noului partid? Nu voi face acest lucru!

Partidul Social Democrat, prin vocea purtatorului de cuvant, Lucian Romascanu, cere demisia lui Robert Negoita din functia de primar al Sectorului 3, avand in vedere ca acesta a lansat un nou partid. Asa spune legea, declara Lucian Romascanu.

PSD cere Prefectului de Bucuresti sa-i intrerupa mandatul de primar lui Robert Negoita. Motivul: a trecut la alt partid

PSD cere Prefectului Capitalei sa emita de urgenta ordinul de incetarea a mandatului de primar al Sectorului 3 pentru Robert Negoita. O solicitare in acest sens a fost transmisa Prefecturii Municipiului Bucuresti de presedintele PSD Marcel Ciolacu.

PSD cere incetarea mandatului primarului Robert Negoita

PSD cere Prefectului Capitalei sa emita de urgenta ordinul de incetarea mandatului de primar al Sectorului 3 pentru Robert Negoita.

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

Robert Negoita si-a lansat noul partid. S-a despartit saptamana trecuta de PSD

In aproximativ o luna, mai exact din data de 28 august, conform legii, va incepe campania electorala pentru alegerile locale, iar o parte din partidele din spectrul politicii romanesti au inceput deja sa=si anunte candidatii. Robert Negoita si-a lansat noul partid pentru alegerile locale de anul acesta Dupa ce saptamana trecuta, actualul edil al sectorului .

Pandele a intrat la TV sa-l certe pe Robert Negoita: Gabi nu stie. Sunt intr-o alta camera, sigur se va supara. Te-ai intalnit pe ascuns cu Dragnea!

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a corecta cateva neadevaruri spuse de Robert Negoita. Pandele i-a reprosat lui Negoita ca a complotat cu Liviu Dragnea impotriva sotiei sale, Gabriela Firea. Celebrul cuplu din Voluntari i-a botezat copilul lui Robert Negoita. Ruptura s-a produs dupa ce primarul Sectorului 3 s-a dezis de PSD si a trecut de partea lui Victor Ponta in lupta pentru Capitala.

Robert Negoita nu exclude sa-l sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, cel care si-a lansat oficial Partidul Bucuresti 2020, a anuntat ca nu exclude sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei, nemultumit de ceea ce nu s-a realizat in Bucuresti in cei patru ani. cat a fost condusa de Gabriela Firea. VIDEO Robert Negoita si-a facut partid: Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din Bucuresti.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita si-a lansat propriul partid: Mi-am dat seama cat de complicata este situatia Bucurestiului

Dupa ruptura de PSD, Robert Negoita si-a lansat propriul proiect politic. Pentru alegerile locale din 2020, Robert Negoita si echipa sa vor candida din partea partidului Bucuresti 2020. Robert Negoita.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita si-a lansat propriul partid: Mi-am dat seama cat de complicata este situatia Bucurestiului

Dupa ruptura de PSD, Robert Negoita si-a lansat propriul proiect politic. Pentru alegerile locale din 2020, Robert Negoita si echipa sa vor candida din partea partidului Bucuresti 2020. Robert Negoita.

Robert Negoita: Nu exclud sustinerea lui Nicusor Dan

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, cel care si-a lansat oficial Partidul Bucuresti 2020,a anuntat ca nu exclude sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei, nemultumit de ceea ce nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )