Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rasturnare de situatie! Pe cine va sustine Robert Negoita la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie! Pe cine va sustine Robert Negoita la Primaria Capitalei

Robert Negoita a declarat, joi, la Sinteza zilei ca nu exclude posibilitatea de a-l sustine la alegerile locale pe liderul Pro Romania Victor Ponta. Edilul Sectorului 3 a subliniat ca a avut discutii cu mai multe partide pentru o alianta cu sanse de castig la alegerile locale. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie: Primaria Capitalei renunta la o bucata din Satul Francez ca sa scape de executarea silita si de o parte din datoria de 115 milioane de euro catre Costica Constanda

Primaria Capitalei renunta la o bucata din Satul Francez de pe Soseaua Nordului, circa 11. 000 mp, pentru a scapa de o parte din datoria de 115 milioane de euro catre Costica Constanda, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de miercuri. Reamintim ca municipalitatea trebuie sa-i plateasca aceasta suma omului de afaceri dupa ce schimbul de terenuri care privea Parcul Bordei, proprietatea acestuia, si Satul Francez, proprietatea municipalitatii, a esuat deoarece Consiliul General nu a aprobat proiectul imobiliar cerut de Constanda, iar acesta s-a adresat instantei si a avut castig de cauza.

Robert Negoita: Nu exclud sustinerea lui Nicusor Dan

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, cel care si-a lansat oficial Partidul Bucuresti 2020,a anuntat ca nu exclude sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei, nemultumit de ceea ce nu.

Robert Negoita, decizie-bomba. Anuntul important al edilului Sectorului 3

Robert Negoita a declarat, miercuri, ca a avut discutii cu aproximativ toata lumea privind viitoarea sa candidatura la alegerile locale. Edilul a subliniat ca problema traficului va fi principala sa preocupare in urmatorul mandat pe care il va avea la Primaria Sectorului 3.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita si-a lansat propriul partid: Mi-am dat seama cat de complicata este situatia Bucurestiului

Dupa ruptura de PSD, Robert Negoita si-a lansat propriul proiect politic. Pentru alegerile locale din 2020, Robert Negoita si echipa sa vor candida din partea partidului Bucuresti 2020. Robert Negoita.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita si-a lansat propriul partid: Mi-am dat seama cat de complicata este situatia Bucurestiului

Dupa ruptura de PSD, Robert Negoita si-a lansat propriul proiect politic. Pentru alegerile locale din 2020, Robert Negoita si echipa sa vor candida din partea partidului Bucuresti 2020. Robert Negoita.

Robert Negoita si-a lansat noul partid. S-a despartit saptamana trecuta de PSD

In aproximativ o luna, mai exact din data de 28 august, conform legii, va incepe campania electorala pentru alegerile locale, iar o parte din partidele din spectrul politicii romanesti au inceput deja sa=si anunte candidatii. Robert Negoita si-a lansat noul partid pentru alegerile locale de anul acesta Dupa ce saptamana trecuta, actualul edil al sectorului .

Robert Negoita si-a facut partid: Bucuresti 2020. Sageti catre cumatra Firea: Show-rile ieftine trebuie sa ramana amintiri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat un nou partid politic: Bucuresti 2020. Deviza formatiunii: 1% munca. 99% munca. Negoita a anuntat saptamana trecuta ca nu va mai candida pe listele PSD la alegerile locale din septembrie.

VIDEO Robert Negoita si-a facut partid: Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din Bucuresti

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, si-a lansat marti partidul Bucuresti 2020. Astazi lansam un partid nou. il anuntam azi. ) Este un moment de cotitura. Avem nevoie de un restart in Romania in general, iar in Bucuresti in mod special, a precizat Negoita, intr-o conferinta de presa.

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta

Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, duminica seara, la digi24. ro. Testele vor fi de tip antigen, facute cu aparate Real Time RT)-PCR din 12 clinici private si de stat cu care Primaria are parteneriate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )