Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Adevărul Adevărul,
Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Reactia vine dupa ce Stefanescu l-a criticat. continuă pe Adevărul

Ioan Mircea Pascu il ataca pe Codrin Stefanescu: Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu. Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il acuza pe acesta ca, alaturi de Liviu Dragnea, a dus o politica de slabire a PSD. intr-o postare pe Facebook, Pascu ii.

Ioan Mircea Pascu, despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice PSD

Codrin Stefanescu este un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice PSD-ului, sustine fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu. Acesta neaga categoric informatia ca ar exista.

Ioan Mircea Pascu: Nu exista nicio lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu este un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice partidului

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il ataca pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu pe care il descrie drept traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice partidului. El spune ca nu exista niciun fel de lista neagra in PSD, asa cum a sustinut Stefanescu dupa infrangerea in alegerile europarlamentare.

Mircea Pascu despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Ostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand.

Atac dur al avocatelor familiei Sacarin la adresa procurorului general: Sa mai citeasca putin, sa nu ne jucam cu viata unui copil

Cele trei avocate ale familiei din SUA care a adoptat-o pe Sorina Sacarin au lansat acuzatii dure la adresa procurorului general Bogdan Licu si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Nu e nevoie sa nenorocesti un copil pentru imagine publica.

Klaus Iohannis a lansat inca un atac la adresa PSD. Mesajul transmis la receptia oferita de Ambasada SUA

Klaus Iohannis, prezent la receptia oferita de Ambasada SUA, a lansat un atac deschis la PSD. Totul s-a petrecut de fata cu Vorica Dancila, proaspatul lider al formatiunii. Iohannis, atac deschis la PSD Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent astazi la receptia oferita de catre Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia zilei nationale. Seful .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )