Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ioan Mircea Pascu il ataca pe Codrin Stefanescu: Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

B1 B1,
Ioan Mircea Pascu il ataca pe Codrin Stefanescu: Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu. Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il acuza pe acesta ca, alaturi de Liviu Dragnea, a dus o politica de slabire a PSD. intr-o postare pe Facebook, Pascu ii. continuă pe B1

Ioan Mircea Pascu ramane propunerea Guvernului pentru functia de comisar european interimar

Guvernul nu a retras propunerea ca Ioan Mircea Pascu sa ocupe functia de comisar european interimar, ramasa vacanta dupa demisia Corinei Cretu, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu.

Codrin Stefanescu, raspuns pentru Viorica Dancila: Este o drama! Asta e miza acum

Codrin Stefanescu a reactionat, dupa ce Viorica Dancila a spus ca si-a gresit meseria si ca trebuia sa se faca scenarist. Nu cred ca a dat raspunsul asta cu rea intentie. Stie foarte bine ca nu.

Pascu, replica pentru Codrin Stefanescu: Lista neagra nu exista. Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu l-a criticat pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, dupa ce acesta a vorbit de existenta unei liste negre in partid, spunand ca poate reuseste sa explice incercarea de slabire a delegatiei PSD in Parlamentul European.

PSD, inca o lovitura de la Bruxelles. Juncker a refuzat propunerea Vioricai Dancila ca Ioan Mircea Pascu sa devina comisar interimar in locul Corinei Cretu

Romania nu va mai avea comisar european pana in toamna, cand se incheie mandatului actualei comisii.

SCANDAL intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila! Reinvie STATUL PARALEL - Scenariile premierului se fac in alta parte, nu in partid

Codrin Stefanescu o ataca din noi pe Viorica Dancila, dupa ce premierul a spus, vineri, ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase fostul secretar general al PSD si spune despre.

Lista neagra in PSD. Ce ministri vor fi remaniati, potrivit lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu a marturisit, intr-un mesaj de pe o retea de socializare, ca exista o lista o lista neagra in PSD. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti! Codrin Stefanescu a dezvaluit lista neagra in PSD Codrin Stefanescu, fostul secretar al Partidului Social Democrat, a intervenit in direct la Antena 3 pentru a explica .

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra: Nu face nimeni liste in PSD. Nimeni nu-i da afara pe Stefanescu, pe Radulescu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat ca exista o lista neagra in partid, ca nu face nimeni liste in PSD, ca este o poveste si nimeni nu-i va da afara pe Codrin Stefanescu, Catalin Radulescu sau Liviu Plesoianu din partid. Fifor spune, insa, ca la congres a fost o competitie deschisa, iar unii au castigat si unii au pierdut.

Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munca face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucatarie

Corin Stefanescu a dezvaluit ce munca presteaza fostul presedinte al Partidului Social Politic in inchisoare. Liviu Dragnea nu a mai vrut sa munceasca la bucatarie. Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munceste Dragnea la Rahova S-a aflat ce munceste Liviu Dragnea! Acest detaliu a fost facut public de Codrin Stefanescu. Fostul lider al PSD a trecut .

Dancila contraataca: Codrin Stefanescu si-a gresit meseria, trebuia sa se faca scenarist. Nu exista o lista neagra in PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri la Braila ca in partidul sau nu exista o lista neagra, asa cum a sugerat Codrin Stefanescu si i-a transmis acestuia din urma sa inceteze cu atacurile. Cu toate astea, fostul secretar general al partidului revine pe Facebook si afirma ca un porumbel al pacii i-a informat ca vom si evaluati si reevaluati.

Dancila, despre sanctiunile din partid: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu si-a gresit meseria. Cred ca scenarist i se potrivea

Presedintele PSD Viorica Dancila neaga ca ar exista o lista neagra in PSD, asa cum a spus Codrin Stefanescu, sustinand ca acestuia din urma i s-ar potrivi meseria de scenarist. in ceea ce priveste sanctionarea lui Robert Negoita si a lui Serban Nicolae, ea a sustinut ca nu tolereaza ca membrii formatiunii sa voteze impotriva partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3187 seconds )