Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Mircea Pascu: Nu exista nicio lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu este un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice partidului

Hotnews Hotnews,
 Ioan Mircea Pascu: Nu exista nicio lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu este un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice partidului

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il ataca pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu pe care il descrie drept traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice partidului. El spune ca nu exista niciun fel de lista neagra in PSD, asa cum a sustinut Stefanescu dupa infrangerea in alegerile europarlamentare. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu cred ca si-a gresit meseria (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il contrazice pe fostul secretar general al partidului, Codirn Stefanescu. Sefa PSD sustine ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase joi.

Ioan Mircea Pascu il ataca pe Codrin Stefanescu: Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu. Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il acuza pe acesta ca, alaturi de Liviu Dragnea, a dus o politica de slabire a PSD. intr-o postare pe Facebook, Pascu ii.

Ioan Mircea Pascu, despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice PSD

Codrin Stefanescu este un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice PSD-ului, sustine fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu. Acesta neaga categoric informatia ca ar exista.

Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Reactia vine dupa ce Stefanescu l-a criticat.

Dancila contraataca: Codrin Stefanescu si-a gresit meseria, trebuia sa se faca scenarist. Nu exista o lista neagra in PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri la Braila ca in partidul sau nu exista o lista neagra, asa cum a sugerat Codrin Stefanescu si i-a transmis acestuia din urma sa inceteze cu atacurile. Cu toate astea, fostul secretar general al partidului revine pe Facebook si afirma ca un porumbel al pacii i-a informat ca vom si evaluati si reevaluati.

Dancila, despre sanctiunile din partid: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu si-a gresit meseria. Cred ca scenarist i se potrivea

Presedintele PSD Viorica Dancila neaga ca ar exista o lista neagra in PSD, asa cum a spus Codrin Stefanescu, sustinand ca acestuia din urma i s-ar potrivi meseria de scenarist. in ceea ce priveste sanctionarea lui Robert Negoita si a lui Serban Nicolae, ea a sustinut ca nu tolereaza ca membrii formatiunii sa voteze impotriva partidului.

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra: Nu face nimeni liste in PSD. Nimeni nu-i da afara pe Stefanescu, pe Radulescu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat ca exista o lista neagra in partid, ca nu face nimeni liste in PSD, ca este o poveste si nimeni nu-i va da afara pe Codrin Stefanescu, Catalin Radulescu sau Liviu Plesoianu din partid. Fifor spune, insa, ca la congres a fost o competitie deschisa, iar unii au castigat si unii au pierdut.

Codrin Stefanescu: Am facut rost de lista neagra a PSD. E regretabil ca am colegi care tac si nu mai spun nimic

Codrin Stefanescu a marturisit pe pagina personala de Facebook ca exista o lista neagra in PSD. Fostul secretar al PSD a intervenit in direct la Antena 3 si a explicat intreaga.

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra in partid

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat c.

Pascu, replica pentru Codrin Stefanescu: Lista neagra nu exista. Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu l-a criticat pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, dupa ce acesta a vorbit de existenta unei liste negre in partid, spunand ca poate reuseste sa explice incercarea de slabire a delegatiei PSD in Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )