Libnet.ro
UNICEF

20:00

DOCUMENT Abuzul n serviciu - Ce propuneri au fost depuse la Comisia Iordache pentru redefinirea infractiunii

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Abuzul n serviciu - Ce propuneri au fost depuse la Comisia Iordache pentru redefinirea infractiunii

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache incepe joi sa dezbata modificarile la Codul penal, cel mai asteptat articol fiind cel privind art. 297 - abuzul in serviciu. Mai multe amendamente au fost depuse la comisie privind acest articol. Nu se regasesc printre aceste propuneri centralizate pana miercuri si unele asumate clar de grupul PSD sau de grupul ALDE, ci doar formulate de deputati PSD in mod singular. Unii dintre acestia propun un prag de 200. 000 lei pentru prejudiciu - Catalin Radulescu propune chiar 200 mii euro, altii o redefinire a infractiunii astfel incat sa se refere la o paguba materiala, precum si scaderea pedepsei maxime de la 7 ani la 3 ani. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Abuzul n serviciu - Ce propuneri au fost depuse la Comisia Iordache: pedeapsa maxima sa scada de la 7 la 3 ani, prag de 200.000 lei sau redefinirea infractiunii

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache incepe joi sa dezbata modificarile la Codul penal, cel mai asteptat articol fiind cel privind art. 297 - abuzul in serviciu. Mai multe amendamente au fost depuse la comisie privind acest articol. Nu se regasesc insa printre aceste propuneri centralizate si unele asumate clar de grupul PSD sau de grupul ALDE, ci doar formulate de deputati PSD in mod singular. Unii dintre acestia propun un prag de 200. 000 lei pentru prejudiciu - Catalin Radulescu propune chiar 200 mii euro, altii o redefinire a infractiunii astfel incat sa se refere la o paguba materiala, precum si scaderea pedepsei maxime de la 7 ani la 3 ani.

Comisia Iordache ncepe joi modificarile pe Codul Penal. Cel mai asteptat articol: abuzul n serviciu

Comsisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, se intruneste joi pentru a discuta modificarile la Codul penal, amanate in mai multe randuri. Cel mai asteptat articol este cel privind infractiunea de abuz in serviciu, care il vizeaza in mod direct pe Liviu Dragnea. Florin Iordache a declarat in mai multe randuri ca sustine o redefinire a infractiunii si nu impunerea unui prag valoric pentru prejudiciu.

Liviu Dragnea, suparat pe comisia Iordache: Voi cere sa incheie odata codul penal ca sa mearga la votul final (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a aratat luni la Parlament nemultumirea fata de cei din comisia speciala condusa de Florin Iordache pentru faptul ca nu au finalizat inca modificarile la codul penal pentru ca aceasta sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )