Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ies din inchisoare 453 de persoane, pentru 589 se reduce pedeapsa cu trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ies din inchisoare 453 de persoane, pentru 589 se reduce pedeapsa cu trei ani

ACTUALIZARE 13:28 Serban Nicolae: Legea gratierii, in forma actuala, este absolut ineficienta, nu rezolva absolut nimic Presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Serban Nicolae, considera ca legea gratierii, asa cum a fost adoptata de comisia pe care o conduce, este absolut ineficienta pentru ca nu rezolva absolut nimic din moment ce doar aproximativ 450 de persoane ar urma sa iasa din inchisoare si alte aproximativ 600 ar urma sa beneficieze de reducerea pedepsei. ------ Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu majoritate de voturi PSD si UDMR), raportul de admitere al legii gratierii, potrivit caruia ar urma sa iasa din inchisoare, in termen de 48 de ore de la intrarea in vigoare a legii, 453 de persoane, in vreme ce alti 589 de condamnati vor beneficia de o reducere cu trei ani a pedesei. Persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, abuz in serviciu sau conflict de interese sunt exceptate de la a fi gratiate. continuă pe Ziarul Bursa

Ies din inchisoare 453 de persoane, pentru 589 se reduce pedeapsa cu trei ani

Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu majoritate de voturi PSD si UDMR), raportul de admitere al legii gratierii, potrivit caruia ar urma sa iasa din inchisoare, in termen de 48 de ore de la intrarea in vigoare a legii, 453 de persoane, in vreme ce alti 589 de condamnati vor beneficia de o reducere cu trei ani a pedesei. Persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, abuz in serviciu sau conflict de interese sunt exceptate de la a fi gratiate.

Legea gratierii. Cati detinuti ies din inchisoare

Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu majoritate de voturi PSD si UDMR), raportul de admitere al legii gratierii, potrivit caruia ar urma sa iasa din inchisoare, in termen de 48 de ore de la intrarea in vigoare a legii, 453 de persoane, in vreme ce alti 589 de condamnati vor beneficia de o reducere cu trei ani a pedesei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )