Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un nou RAZBOI in PSD: Atac la adresa lui LIVIU DRAGNEA dupa ce a cedat NERVOS

B1 B1,
Un nou RAZBOI in PSD: Atac la adresa lui LIVIU DRAGNEA dupa ce a cedat NERVOS

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a comentat reacia nervoasa a lui Liviu Dragnea cand a fost intrebat despre o lege adoptata recent, privind executarea pedepsei la domiciliu. Plesoianu a spus ca si-ar fi dorit. continuă pe B1

Directorul AGERPRES a fost DEMIS: Acuzatii la adresa lui Liviu Dragnea: Nu am stiut ca voi fi inlocuit. Nu am fost anuntat de nimeni, nici oficial nici neoficial

Directorul Agerpres, Alexandru Giboi, a anuntat ca a fost schimbat din functie, desi l-a informat pe Liviu Dragnea ca va demisiona in luna decembrie. Giboi sustine intr-un mesaj postat pe Facebook ca nu a fost.

Politic show:La 3 ani de la Colectiv s-au schimbat doar declaratiile lui Ponta si Banicioiu; PSD a mutat puscaria n sufragerie; Liviu Dragnea: Nu cedez si nu renunt la principii

Tudorel Toader, numit de Opozitie un ministru de nota 4, a dat explicatii in plenul Parlamentului: Vrem o revenire la normalitate in infaptuirea Justitiei. Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, autorul multor. Semnal sumbru pentru Toader: Dragnea isi lasa pesedistii sa voteze dupa propria constiinta; Tariceanu: Opozitia obligata sa voteze. Deputatii PSD vor vota.

Negocieri dure in PSD inainte de CEx. Ce face Liviu Dragnea

Negocieri de ultima ora in PSD. Liviu Dragnea nu convoaca sedinta CEX pana nu se asigura ca are votul liderilor din teritoriu. Asa ca negociaza de la om la om. Surse spun ca Dragnea vrea sa propuna.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Liviu Dragnea isi sarbatoreste ziua de nastere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

Seful PSD, Liviu Dragnea, isi petrece ziua de nastere la mosia din Alexandria. Dragnea implineste 56 de ani si sarbatoreste departe de ochii presei, informeaza B1 TV. Presedintele social-democratilor a.

Ce mesaje i-au transmis PSD-istii lui Liviu Dragnea de ziua lui / Bacalbasa: Nu l-am sunat, eu sunt eficace, sunt mereu cu gndul bun

Mai multi lideri judeteni ai PSD au tinut sa-i transmita mesaje cu urari lui Liviu Dragnea, care duminica implineste 56 de ani, mesaje similare fiind postate si pe paginile unor organizatii judetene. Cu toate acestea, sunt si social-democrati care nu i-au transmis nimic, cel putin nu in mod direct, cum e cazul deputatului Nicolae Bacalbasa care a spus ca l-a sunat pe Dragnea si nu i-a pregatit un cadou, dar ca el este mereu cu gandul bun.

Liviu Dragnea fuge de Corina Cretu: Liderul PSD si-a anulat in ultima clipa participarea la un eveniment unde era invitat si comisarul european

Liviu Dragnea continua sa se ascunda de comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu. Dupa ce, in vara, a fost acuzat de catre criticii din PSD ca a refuzat sa ii raspunda la telefon, acum.

Liviu Dragnea amana CEx-ul PSD

Se amana Cex-ul anuntat pentru saptamana aceasta. Liviu Dragnea pare sa fi disparut fix in ziua in care trebuia sa fie sedinta in care trebuia sa se fixeze Comiterul Executiv. Neoficial, sedinta era.

Ludovic Orban: Remanierea guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca marea remaniere guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga baronilor care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD. Orban a declarat,.

Avalansa de mesaje acide, pe Facebook, de ziua lui Liviu Dragnea: Ce `urari` a primit liderul PSD

Liviu Dragnea implineste duminica, 28 octombrie, 56 de ani. De ziua lui, liderul PSD a primit pe pagina sa de Facebook nenumarate mesaje de la contestatarii sai, care s-au intrecut in mesaje cat mai acide pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )