Libnet.ro
UNICEF

16:30

CCR amana pana dupa alegeri dezbaterile pe Codurile penale. Turcan (PNL): Sunt favorizati direct infractorii, printr-un text de lege

B1 B1,
CCR amana pana dupa alegeri dezbaterile pe Codurile penale. Turcan (PNL): Sunt favorizati direct infractorii, printr-un text de lege

Curtea Constitutionala a amanat pentru 28 mai luarea unei decizii in privinta modificarilor aduse de Parlament Codului penal si Codului de procedura penala. Acestea au fost atacate la CCR de catre PNL si. continuă pe B1

Curtea Constitutionala a amanat dezbaterile pe Codurile penale, termen - 28 mai

Curtea Constitutionala a amanat miercuri pentru 28 mai dezbaterile pe sesizarile USR si PNL privind modificarile aduse de Parlament Codului penal si Codului de procedura penala, potrivit Agerpres.

CCR amana decizia cruciala pe Codurile Penale

UPDATE Judecatorii Curtii Constitutionale au amanat pana pe 28 mai,deciziain cazul modificarilor aduse Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Verdictul magistratilor constitutionali.

CCR, decizie cruciala pe Codurile Penale

UPDATE O parte dintre judecatorii Curtii au intrat in sedinta. Magistratii CCR dau miercuri verdictul in cazul modificarilor aduse Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Codul Penal si.

Prim-procuror: Absolut toate modificarile la legile justitiei si Codurile penale sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri. Se vor goli de tot puscariile

Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Dorohoi, Nicoleta Arpinte, spune ca modificarile legilor justitiei se vad in cresterea infractionalitatii, inflorirea coruptiei si golirea puscariilor, iar singura speranta ramane la institutiile europene. Ea spune, intr-un interviu pentru Monitorul de Botosani, ca modificarea codurilor penale reprezinta o amnistie si o gratiere mascata, prin care se vor goli penitenciarele de to si ca aceste schimbari legislative care au loc de doi ani si jumatate sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri, in toata sarabanda asta de modificari haotice nu se mai vorbeste nicaieri in procesul penal despre victima, doar despre drepturile infractorilor, mai afirma prim-procurorul.

CCR amana sesizarea pe completurile de trei judecatori

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, luni, pentru 5 iunie, pronuntarea in legatura cu lipsa completurilor de trei judecatori specializate in fapte de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Sesizarea a fost facuta de Florin Iordache, in calitate de presedinte delegat al Camerei Deputatilor.

IOHANNIS: Politica romaneasca se va reconfigura dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe tema justitiei politica romaneasca se va reconfigura, punctand ca este timpul ca Opozitia sa se adune si PNL sa-si ia in primire rolul de mare partid de opozitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )