Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Manda: Termenul final pentru votarea cererii DNA care-l priveste pe Tariceanu, 2 aprilie

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Manda: Termenul final pentru votarea cererii DNA care-l priveste pe Tariceanu, 2 aprilie

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat luni, in Parlament ca termenul pentru primirea unui raspuns in legatura cu cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale pentru presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu este 2 aprilie, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

CLAUDIU MANDA: Comisia SRI va prezenta, in perioada urmatoare, un raport asupra activitatii ANI

Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI va prezenta, in perioada urmatoare, un raport privind Agentia Nationala de Integritate ANI), a anuntat, astazi, presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda.

Stanciu-Viziteu (USR): Claudiu Manda merge la Bruxelles drept rasplata ca a blocat Comisia de control a SRI. A refuzat audierea lui Dragnea si Basescu

Lucian Stanciu Viziteu, deputat al USR in Comisia de control a SRI, sustine ca senatorul Claudiu Manda, presedintele comisiei, va primi un mandat de europarlamentar pentru ca prin deciziile sale a blocat activitatile structurii din Parlament.

NICIO GRABA... Cererea DNA in cazul Tariceanu, amanata de peste PATRU LUNI! / Reactia lui Dragnea

Cererea DNA de incepere a urmaririi penale a lui Calin Popescu Tariceanu a fost amanata iar. Solicitarea a fost depusa inca din luna noiembrie. Biroul Permanent al Senatului a amanat termenul final pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )