Libnet.ro
UNICEF

07:30

Plangerea depusa de fiul lui Liviu Dragnea pe numele lui Stefan Caramitru, pentru ca l-a numit HOT, clasata de procurori

B1 B1,
Plangerea depusa de fiul lui Liviu Dragnea pe numele lui Stefan Caramitru, pentru ca l-a numit HOT, clasata de procurori

Dosarul deschis ca urmare a plangerii penale depuse de fiul lui Liviu Dragnea pe numele lui Stefan Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria. continuă pe B1

Plangerea depusa de fiul lui Dragnea, clasata de procurori

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 au clasat dosarul deschis in urma unei plangeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, care a reclamat ca a fost agresat verbal pe.

Cooperativa PSD: Aprozare si magazine Alimentara in toata tara. Cum face Liviu Dragnea teoria napolitanei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ideea ministrului Agriculturii ca fostele aprozare si fostele magazine Alimentara din perioada comunista sa fie redeschise. Presedintele PSD crede ca ar trebui construita o retea nationala ca alternativa la actualele hipermarketuri si supermarketuri. Pana la infiintarea unei retele nationale de magazine cu legume, fructe si alte alimente, Liviu Dragnea se [] .

Victor Ponta: Liviu Dragnea se va comporta ca un sobolan daca nu va fi pe primul loc pe lista PSD pentru europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare pentru ca altfel inseamna ca se va comporta . ) ca un.

Calinescu: Liviu Dragnea este, probabil, cea mai saraca figura a Puterii

Actorul si realizatorul de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a criticat din nou actuala coalitie aflata la guvernare, fiind de parere ca doar Bruxelles-ul ar mai putea tine in frau atitudinea dictatoriala, si a declarat ca Liviu Dragnea este cea mai saraca figura a Puterii.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce acesta din urma a cerut liderilor PSD sa depuna declaratii ca nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de.

Liviu Dragnea: ii sprijin cu toate puterile mele pe magistratii din Romania

Liviu Dragnea a vorbit despre protestele actorilor, care au iesit in strada ca sa-i sprijine pe magistrati, spunand ca si el, la randul sau, ii sprijina pe magistrati cu toate puterile. Si eu ii.

Liviu Dragnea, despre protestul magistratilor: Si eu ii sprijin. Am sprijinit cresterea de salarii si drepturi de pensie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre protestul magistratilor, declarand ca ii sustine cu cresteri salariale si drepturi de pensie, si subliniind ca va face tot ce tine de mine ca decizia judecatorilor sa nu mai fie afectata de niciun serviciu secret.

Liviu Dragnea mentine termenul de doua saptamani pentru ministrul Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca mentine termenul de doua saptamani pentru Tudorel Toader. Cu domnul Calin Popescu Taricenau am discutat vineri si sambata. Nu sunt probleme in coali.

Liviu Dragnea o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Ministrii NU vor fi evaluati

Viorica Dancila si Liviu Dragnea s-au contrazis, luni, pe evaluarea ministrilor. Premierul a spus ca fiecare ministru va face evaluarea activitatii, pornind de la lucrurile realizate in cadrul programului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )