Libnet.ro
UNICEF

14:00

TOADER, DESPRE AVERTIZORII DE INTEGRITATE: Trebuie grija intre prevenirea faptelor penale si protectia datelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOADER, DESPRE AVERTIZORII DE INTEGRITATE: Trebuie grija intre prevenirea faptelor penale si protectia datelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, ca directiva privind avertizorii de integritate, aflata pentru prima data pe agenda Consiliului Uniunii Europene, trebuie sa aiba in vedere echilibrul intre nevoia de prevenire a faptelor penale si protectia datelor respectivilor avertizori. continuă pe Ziarul Bursa

CIOLOS: Scrisoarea lui Toader despre Kovesi este a unui om disperat

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, astazi, la Arad, ca scrisoarea trimisa de Tudorel Toader catre presa internationala, prin care o critica pe Laura Codruta Kovesi, este scrisoarea unui om disperat, iar Guvernul ar trebui sa demisioneze daca si-a asumat acest text.

Tudorel Toader, despre scrisoarea anti-Kovesi din Financial Times: Este o scrisoare oficiala, trimisa in numele Guvernului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca scrisoarea transmisa publicatiei Financial Times in care sustine ca Laura Codruta Kovesi nu ar trebui numita in functia de procuror-sef european a fost trimisa in numele Guvernului Romaniei.

Ce spune Tudorel Toader despre posibila sa remaniere

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a afirmat, marti seara, ca, daca se va decide remanierea sa, va respecta decizia si va isi va indeplini atributiile pana cand va aparea in Monitorul Oficial numele.

Tudorel Toader, despre Sectia pentru investigarea magistratilor: Sa nu-mi cereti mie sa-mi asum faptele altora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca Sectia speciala pentru investigarea magistratilor a fost infiintata prin modificarea in Parlament a legilor Justitiei, iar ordonanta de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )