Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un alt primar PSD, acuzat ca ar fi agresat unul dintre voluntarii care au mers sa depuna semnaturile pentru Fara penali in functii publice. Reactia edilului

Adevărul Adevărul,
Un alt primar PSD, acuzat ca ar fi agresat unul dintre voluntarii care au mers sa depuna semnaturile pentru Fara penali in functii publice. Reactia edilului

Doi voluntari ai Asociatiei Oradea Civica sustin ca au fost agresati de primarul comunei Holod, Ioan Horga , membru PSD, care le-a si refuzat inregistrarea listelor cu semnaturile locuitorilor comunei in sprijinul initiativei Fara penali in functii publice, potrivit presei locale. Pe de alta parte, edilul din Holod neaga faptul ca ar ar fi existat vreun scandal. continuă pe Adevărul

Primarul din Holod, acuzat ca ar fi agresat unul dintre voluntarii care au mers sa depuna semnaturile pentru Fara penali in functii publice. Reactia edilului

Doi voluntari ai Asociatiei Oradea Civica sustin ca au fost agresati de primarul comunei Holod, Ioan Horga , membru PSD, care le-a si refuzat inregistrarea listelor cu semnaturile locuitorilor comunei in sprijinul initiativei Fara penali in functii publice, potrivit presei locale. Pe de alta parte, edilul din Holod neaga faptul ca ar ar fi existat vreun scandal.

Primar PSD, acuzat ca a agresat mai multi membri USR

Uniunea Salvati Romania acuza un primar din Arges ca i-a agresat pe membrii partidului care au incercat sa depuna semnaturile pentru initiativa partidului si ca vor face plangere penala impotriva.

Lovitura pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO a luat DECIZIA radicala! Se renunta la unul dintre cele mai populare modele

Ford a luat o decizie drastica cu privire la unul dintre cele mai populare modele. Ford Fiesta nu se va mai produce in SUA, in conditiile in care in America de Nord, China, America Latina, cererea pentru astfel de.

Marile evadari din puscariile din Romania. Cum a reusit Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali romani, sa scape de trei ori din spatele gratiilor

Berila, unul dintre cei mai odiosi asasini din istoria criminalitatii romanesti, era un specimen uman cu fizic herculean si o mutra fioroasa, care umpluse de groaza intreaga tara. Pe seama sa s-au pus nu.

Acuzatii reciproce de agresiune intre un primar PSD si reprezentanti ai USR

Uniunea Salvati Romania acuza un primar din Arges ca i-a agresat pe membrii partidului care au incercat sa depuna semnaturile pentru initiativa partidului si ca vor face plangere penala impotriva.

VIDEO Un primar PSD a sarit la bataie cnd membrii USR s-au dus sa depuna dosarele cu semnaturi pentru initiativa Fara penali n functii publice

Emilian Ciolan PSD), primarul comunei argesene Darmanesti, a sarit la bataie marti, in momentul in care cativa membri USR au mers la primaria din localitate pentru a depune dosarele cu semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice. in imaginile video postate de USR pe Facebook, primarul PSD pare sa ii loveasca pe membrii USR, le adreseaza injurii si este deranjat ca este filmat.

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai Rusiei din Romania, despre Darius Valcov: Este produsul SRI

Mircea Popa, personaj enigmatic, arestat la Revolutie, dupa o intalnire cu diplomati sovietici, vine cu declaratii soc despre eminenta cenusie a programului economic al PSD. Acesta sustine ca actualul.

Disputele politice au trecut in faza pe pumni: Un primar PSD i-a batut pe membrii USR care au venit sa depuna lista de semnaturi pentru Fara penali in functii publice (VIDEO)

Politica romaneasca a coborat pana la nivelul in care diferentele de opinie se rezolva cu violenta. Ultima dovada vine de la Darmanesti, judetul Arges, unde primarul PSD Emilian Ciolan i-a luat la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )