Libnet.ro
UNICEF

00:06

Barna, despre piedicile puse initiativei Fara penali: Arata cat de disperati sunt condamnatii penali ai Romaniei

Adevărul Adevărul,
Barna, despre piedicile puse initiativei Fara penali: Arata cat de disperati sunt condamnatii penali ai Romaniei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat miercuri ca, prin demersul de a trimite la Parchetul General initiativa Fara penali in functii publice, reprezentantii PSD in Biroul permanent, Catalin Radulescu si Florin Iordache, incearca sa o blocheze, iar acest lucru arata cat de disperati sunt condamnatii penali ai Romaniei care conduc Camera Deputatilor, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

DAN BARNA: PSD incearca sa blocheze initiativa Fara penali '

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat astazi ca, prin demersul de a trimite la Parchetul General initiativa Fara penali in functii publice, reprezentantii PSD in Biroul permanent, Catalin Radulescu si Florin Iordache, incearca sa o blocheze, iar acest lucru arata cat de disperati sunt condamnatii penali ai Romaniei care conduc Camera Deputatilor.

Deputatul mitraliera, acuzatii la adresa USR: Penalii striga fara penali. Sunt 500.000 de semnaturi false

Acuzatii extrem de grave lansate de deputatul PSD Catalin Radulescu la adresa USR. Acesta a explicat, miercuri, ca a fost depusa plangere la Parchetul General impotriva initiativei Fara penali in functii.

USR: Penalii PSD vor sa blocheze initiativa Fara Penali, prin sesizarea Parchetului pentru a verifica semnaturile

USR acuza o noua incercare a PSD de blocare a initiativei Fara Penali, prin sesizarea Parchetului General pentru a evalua autenticitatea celor un milion de semnaturi de sustinere.

STELIAN ION (USR): Dragnea blocheaza initiativa ''Fara penali

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a acuzat astazi, in plen, pe presedintele Camerei, Liviu Dragnea, ca blocheaza trimiterea la Curtea Constitutionala a initiativei Fara penali in functii publice si i-a solicitat acestuia sa nu mai tina sub lacat acest proiect.

USR acuza PSD ca incearca sa trimita la CCR un numar mai mic de semnaturi, sa invalideze Fara penali

Presedintele USR, Dan Barna, acuza PSD ca incearca sa trimita la Curtea Constitutionala un numar de semnaturi la initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice mai mic decat pragul de.

CATALIN RADULESCU DESPRE INITIATIVA FARA PENALI: Peste 500.000 de semnaturi au fost descoperite ca fiind false

Social-democratul Catalin Radulescu, chestor al Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca peste 500. 000 de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice au fost descoperite ca fiind false de catre Secretariatul General.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, despre sesizarea Parchetului pentru initiativa USR Fara penali n functii publice: Au fost falsificate 600.000 de semnaturi. Penalii striga penalii

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri ca semnaturile stranse de USR pentru initiativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice sa fie trimise la Curtea Constitutionala pentru a urma procedura legala, insa este sesizat si Parchetul General pentru a verifica autenticitatea celor un milion de semnaturi. Deputatul PSD Catalin Radulescu, care este noul chestor al Camerei, sustine ca USR ar fi falsificat in jur de 600. 000 de semnaturi.

Initiativa Fara penali in functii publice: Coalitia PSD-ALDE face plangere penala pentru cele peste 1.000.000 de semnaturi

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri ca semnaturile stranse pentru initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice sa fie trimise la Curtea Constitutionala pentru a urma procedura legala, insa va fi sesizat si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )