Libnet.ro
UNICEF

18:30

DAN BARNA: USR va incepe negocierile pentru motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: USR va incepe negocierile pentru motiunea de cenzura

USR va incepe, in zilele urmatoare, negocierile in Parlament pentru depunerea unei motiuni de cenzura si ar putea sustine un Executiv non-PSD, fara sa faca parte din el, dar care sa aiba obiectivele Fara penali in functii publice, corectarea OUG 114, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Dan Barna. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna, USR: Haideti la vot, avem mare incredere in Romania!

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a adresat duminica indemnul ca alegatorii sa mearga la vot, precizand ca are mare incredere in Romania.

Dan Barna: USR a castigat municipiile care pareau fiefuri eterne PSD. Colegiipleaca la Bruxelles pentru a negocia crearea unui nou grup pro-european

USR a castigat Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov si municipiile rosii, care pareau fiefuri eterne PSD, a declarat liderul USR, Dan Barna, luni, dupa scorul obtinut la europarlamentare, citat de.

[P] VIDEO INTERVIU Dan Barna: Alianta USR-PLUS are in vedere un rezultat in jurul lui 20% la alegeri/ Sunt convins ca referendumul va trece si va avea un rezultat pozitiv

Dan Barna, presedintele USR incurajeaza cetatenii sa iasa la vot pe 26 mai si sa voteze DA la referendum. intr-un interviu acordat HotNews. ro, Dan Barna a vorbit despre alegerile de duminica, despre initiativa Fara penali in functii publice, despre procesul lui Liviu Dragnea, dar si despre ralierea la un grup in viitorul Parlament European. Alegerile din 26 mai sunt niste alegeri care transmit un mesaj foarte clar: dupa trei ani de abuzuri, de umilinte, de cetateni gazati de catre statul care ar fi trebuit sa-i apere si sa-i reprezinte, dupa trei ani de Nicolicea si Iordache, in sfarsit avem ocazia sa mergem sa ne exprimam acolo unde conteaza, a declarat Dan Barna.

Dan Barna anunta ca USR-PLUS va avea candidat la prezidentiale

Co-presedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anuntat, vineri, la mitingul din Bucuresti, ca Alianta va avea candidat la alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax.

VIDEO Dan Barna: Referendumul despre ce fel de Romanie vrem sa fim a trecut / Cerem demisia Guvernului Viorica Dancila

Referendumul despre ce fel de Romanie vrem sa fim a trecut, a declarat Dan Barna, dupa rezultatelor exit poll. Acesta a spus totodata ca Guvernul trebuie sa plece, fie prin demisie, fie prin motiune de cenzura.

DAN BARNA, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Decizia ICCJ - o dovada a independentei magistratilor

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, s afirmat, astazi, presedintele USR, Dan Barna.

Dan Barna, despre decizia iCCJ in cazul Dragnea: O dovada a independentei magistratilor

Liderul USR Dan Barna a declarat, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca sentinta este o dovada a independentei magistratilor. Decizia ICCJ reprezinta o dovada a independentei magistratilor si a.

Dan Barna, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Dovada independentei magistratilor!

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, afirma luni presedintele USR, Dan Barna. Decizia ICCJ reprezinta o dovada a independentei magistratilor si a.

Dan Barna: Se incheie epoca Liviu Dragnea / Ne intoarcem in Europa

Prin decizia inaltei Curti de condamnare a liderului PSD se incheie epoca Liviu Dragnea, una din cele mai negre perioade politice din ultimii 30 de ani, afirma liderul USR, Dan Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )