Libnet.ro
UNICEF

21:17

Deputatul PSD Catalin Radulescu, despre sesizarea Parchetului pentru initiativa USR Fara penali n functii publice: Au fost falsificate 600.000 de semnaturi. Penalii striga penalii

Hotnews Hotnews,
 Deputatul PSD Catalin Radulescu, despre sesizarea Parchetului pentru initiativa USR Fara penali n functii publice: Au fost falsificate 600.000 de semnaturi. Penalii striga penalii

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri ca semnaturile stranse de USR pentru initiativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice sa fie trimise la Curtea Constitutionala pentru a urma procedura legala, insa este sesizat si Parchetul General pentru a verifica autenticitatea celor un milion de semnaturi. Deputatul PSD Catalin Radulescu, care este noul chestor al Camerei, sustine ca USR ar fi falsificat in jur de 600. 000 de semnaturi. continuă pe Hotnews

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu, chestor n Biroul Permanent al Camerei

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost numit chestor in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

USR: Penalii PSD vor sa blocheze initiativa Fara Penali, prin sesizarea Parchetului pentru a verifica semnaturile

USR acuza o noua incercare a PSD de blocare a initiativei Fara Penali, prin sesizarea Parchetului General pentru a evalua autenticitatea celor un milion de semnaturi de sustinere.

CATALIN RADULESCU DESPRE INITIATIVA FARA PENALI: Peste 500.000 de semnaturi au fost descoperite ca fiind false

Social-democratul Catalin Radulescu, chestor al Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca peste 500. 000 de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice au fost descoperite ca fiind false de catre Secretariatul General.

Catalin Radulescu - propus pentru functia de chestor in Biroul permanent al Camerei

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, este propus de grupul parlamentar social-democrat pentru functia de chestor in Biroul permanent al Camerei.

Deputatul mitraliera, acuzatii la adresa USR: Penalii striga fara penali. Sunt 500.000 de semnaturi false

Acuzatii extrem de grave lansate de deputatul PSD Catalin Radulescu la adresa USR. Acesta a explicat, miercuri, ca a fost depusa plangere la Parchetul General impotriva initiativei Fara penali in functii.

Deputatul Mitraliera, numit de PSD drept chestor al Camerei Deputatilor

PSD continua sfidarile la adresa romanilor! in ciuda faptului ca s-a remarcat doar prin afirmatiile controversatele si atacurile brutale la adresa justitiei, deputatul Mitraliera Catalin Radulescu a fost pr.

Deputatul Constantin Catalin Zamfira se reintoarce in PSD

Deputatul Constantin Catalin Zamfira se reintoarce in Grupul parlamentar social-democrat, dupa ce a parasit PSD in luna noiembrie a anului trecut.

Deputatul AKM va fi chestorul Camerei Deputatilor. Dragnea momeste minoritatile: Dragos Zisopol a primit functia de secretar

Deputatul minoritatilor Dragos Zisopol va fi secretar in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, dupa demisia lui Georgian Pop din PSD, care detinea si aceasta functie, iar deputatul PSD Catalin Radulescu va fi chestor, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

Medicul Vasi Radulescu, despre ideea lui Liviu Dragnea de a acorda in masa vitamina D: Urmeaza detox si homeopate

Medicul Vasi Radulescu, fondatorul Leapsa de Sanatate, a criticat dur pe contul sau de Facebook ideea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a acorda, in masa, gratuitate pentru vitamina D copiilor.

Mihaela Radulescu, despre viata la Ferma: Mi-am distrus doua perechi de cizme Chanel si o rochie Balmain

Prezentatoarea reality show-ului Ferma Mihaela Radulescu 49 de ani) a dezvaluit ca, in timpul filmarilor pentru emisiune, si-a distrus incaltamintea si hainele de la branduri celebre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )