Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: PNL sustine adoptarea revizuirii Constitutiei ca urmare a publicarii motivarii CCR pe initiativa cetateneasca Fara penali (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: PNL sustine adoptarea revizuirii Constitutiei ca urmare a publicarii motivarii CCR pe initiativa cetateneasca Fara penali (VIDEO)

Liberalii au decis luni, in sedinta Biroului Executiv sa sustina adoptarea revizuirii Constitutiei conform propunerilor din initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice. PNL a. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

Orban (PNL): Dragnea n-are curajul sa scoata capul in lume. Se ascunde ca un sobolan in Kiseleff, unde joaca Angry Birds (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca Liviu Dragnea nu are curaj sa mai iasa in lume si sta ascuns in sediul PSD din Kiseleff. De peste doua luni, cu echipa PNL mergem fara frica in fiecare.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa ii propunem pe Ioan Cupsa si Daniel Fenechiu pentru Curtea Constitutionala(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii au decis, luni, in sedinta Biroului Executiv, sa propuna doi candidati pentru functia de judecatori la Curtea Constitutionala. Am luat decizia.

Ludovic Orban acuza PSD ca a organizat o contramanifestatie la Focsani in timpul mitingului PNL: Risca sa provoace confruntari de strada

Liderul PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe social-democrati ca risca sa provoace conflicte de strada in contextul in care duminica va avea loc la Focsani un miting al liberalilor, iar PSD, ALDE si UNPR au.

Orban (PNL): Trebuie sa spunem DA la referendum! Nu putem accepta ca toti cei care au jefuit Romania in ultimii 30 de ani sa prinda un moment si sa scape prin amnistie si gratiere (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca singurul scop al celor din PSD este sa scape de puscarie, dupa ce au jefuit Romania vreme de 30 de ani. Pentru ca vinovatii sa nu scape, ci sa plateasca pentru.

Orban (PNL): Brasovul are atat un candidat liberal care sa-i promoveze proiectele de interes major la Bruxelles, cat si pe mine, care ii pot determina pe ceilalti eurodeputati sa o faca

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat duminica, la Brasov, ca judetul are atat un candidat liberal care ii va promova proiectele de inters major, in Parlamentul european, cat si pe el insusi, care.

Ludovic Orban: Se prefigureaza dezastrul bugetar pentru actuala guvernare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca se prefigureaza dezastrul bugetar pentru actuala guvernare, referindu-se la datele din executia bugetara pe primele trei luni ale anului, informeaza.

Orban: PNL l-a invitat pe presedintele Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii i-au trimis invitatie presedintelui Klaus Iohannis de a participala mitingurile pe care liberalii le vororganiza la Iasi si Bucuresti. Noi ne dorim sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )