Libnet.ro
UNICEF

12:31

Motiunea de cenzura a fost respinsa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea de cenzura a fost respinsa

ACTUALIZARE: Votul s-a incheiat: Camera Deputatilor si Senatul au respins, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie pentru demiterea Guvernului Dancila. ---------- *ACTUALIZARE: Emil Marius Pascan PMP): Poate nici nu trebuie sa ne asteptam la mare lucru din partea Guvernului Dragnea 3 ---------- *ACTUALIZARE: Victor Ponta: Doamna prim ministru, nu cred ca aveti o problema azi, la motiunea de cenzura, nici la Congresul PSD, veti avea imediat dupa, cu situatia economica, sociala si bugetara a Romaniei ---------- *ACTUALIZARE: Attila Korodi: UDMR voteaza motiunea de cenzura ---------- *ACTUALIZARE: Florin Iordache: Daca mi s-ar cere sa descriu intr-un cuvant textul motiunii de cenzura termenul folosit ar fi ipocrizie ---------- *ACTUALIZARE: Dan Barna: Romanii nu mai vor un guvern girat de penali. Acest guvern e creat dupa chipul si asemanarea creatorului sau ---------- *ACTUALIZARE: Raluca Turcan: Sunteti Guvernul lui Liviu Dragnea, care l-a servit si il serveste si cel putin inca doi ministri ar trebui sa fie alaturi de el ---------- *ACTUALIZARE: Dancila spune ca acuzatiile din motiunea de cenzura sunt minciuni ---------- *ACTUALIZARE: Dancila catre opozitie: PSD a adus mai multa crestere economica decat in 2009-2016 ---------- *ACTUALIZARE: Dancila despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie; am incredere in colegii mei si in partenerii de alianta ---------- *ACTUALIZARE: Valeriu Steriu, despre votul PSD la motiunea de cenzura: Este optiunea fiecaruia, nu a fost vreo directiva data de cineva. ---------- Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa cada. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea de cenzura a fost respinsa - SURSE

UPDATE:S-a terminat votul la motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Din primele informatii venite pe surse, doar 209 parlamentari ar fi trecut pe la urna de vot, ceea ce inseamna ca motiunea de cenzura.

Motiunea de cenzura a fost respinsa. Doar 200 parlamentari au votat pentru

UPDATE:Motiunea de cenzura impotriva Guvernului a picat. Doar 200 parlamentari au votat pentru, 7 impotriva si o abtinere. UPDATEParlamentarii au inceput, marti, votul la.

Motiunea de cenzura a fost respinsa

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat, inregistrand 200 voturi pentru si 7 imp.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )