Libnet.ro
UNICEF

13:00

CCR da dreptate PSD in conflictul cu Guvernul Orban: Pensia poate fi cumulata cu salariul la stat

B1 B1,
CCR da dreptate PSD in conflictul cu Guvernul Orban: Pensia poate fi cumulata cu salariul la stat

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea PSD, care contestase decizia Guvernului Orban de a interzice cumulul pensiei cu salariul la stat, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul CCR. in 30. continuă pe B1

CES a trimis cateva dintre Ordonantele adoptate de Guvernul Orban inapoi la Executiv: nu avizeaza acte adoptate, ci proiecte

Consiliul Economic si Social CES) a avut pe ordinea de zi de marti cinci acte normative adoptate martea trecuta, seara, de Guvernul Orban. Problema ar fi fost ca actele normative au fost deja adoptate de Guvern, deci nu mai sunt proiecte, si faptul ca din informatiile primite ar lipsi avizele interministeriale. Poate ca au fost emise acele avize, dar CES nu a primit informatii in acest sens. Chiar daca ar fi fost trimise proiectele in mod normal, ca termen, fara acele avize ale ministerelor nu ar fi putut sa le discute.

Se recalculeaza pensiile. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban

O ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial stabileste ca o parte dintre pensiile publice din tara urmeaza sa fie recalculate, iar unii angajati vor putea iesi mai devreme din campul muncii. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban? Recalculare pensii. Romanii afectati de decizia luata de Guvernul Orban Conform .

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa demiterea prin motiune de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

Exclusiv. Sondaj de opinie - E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban?

Guvernul a dat 25 de ordonante de urgenta intr-o singura seara. E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban cu cele 25 de ordonante de urgenta?.

DOCUMENT Guvernul Orban II vrea finalizarea rapida a legii privind desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor - program de guvernare

Finalizarea rapida a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma unei dezbateri cu reprezentantii magistratilor, CSM, ai asociatiilor profesionale, ONG-urilor si cu reprezentantii Parlamentului, este una dintre promisiunile din programul de guvernare al Guvernului Orban 2, depus luni la Parlament. Guvernul Orban II promite o noua formula de calcul a taxei clawback, pentru a stopa retragerea unor medicamente de pe piata. 000 de medicamente, retrase in ultimii 4 ani.

Guvernul Orban 2: nicio schimbare in echipa si modificari mici in programul de guvernare

Premierul desemnat, Ludovic Orban prezinta luni, in sedinta conducerii PNL, lista ministrilor din Guvernul Orban 2 si programul de guvernare pe care, dupa aprobarea forului intern, le va trimite in Parlament pentru inceperea procedurii de audiere si.

PSD vrea alegeri anticipate conditionat: parlamentare si locale in aceeasi zi Pesedistii intentioneaza sa blocheze Guvernul Orban 2 pana la sfarsitul lunii - surse

Majoritatea liderilor PSD a pledat, in spatele usilor inchise, pentru alegerile anticipate. Lideri ca Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Lia Olguta Vasilescu au pledat pentru declansarea alegerilor anticipate, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Totodata, liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv sa nu renunte la sesizarea la Curtea Constitutionala in ceea ce priveste desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua ora pentru postul de premier. PSD vrea sa taraganeze astfel planul PNL de declansare a anticipatelor.

Sursele Adevarul, confirmate din nou: votul pentru Guvernul Orban va avea loc pe 24 februarie, asa cum a stabilit PSD

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Decizia fusese luata inca e ieri in sedinta CEX a PSD. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare.

Guvernul Orban 2. PNL si PSD simuleaza ca respecta procedura

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a depus ieri la Parlament o schema de Guvern care o copiaza pe ce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )