Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iohannis: Nu sustin eliminarea pensiei speciale la magistrati (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Nu sustin eliminarea pensiei speciale la magistrati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu sustine eliminarea pensiilor speciale in cazul magistratilor. E o discutie care se va purta in Parlament si vom vedea care e concluzia. Personal, drept sa va s. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Personal nu sustin eliminarea pensiei speciale la magistrati Este o discutie care se va purta n Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca, personal, nu sustine eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati, dar aceasta discutie se va purta in Parlament.

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale, a anuntat, luni.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL

Se va elimina o inechitate crasa in sistem, a spus vicepremierul Raluca Turcan. Ce inseamna anularea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL. Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL PNL a decis anularea pensiilor speciale, cu exceptia unor categorii. Vicepremierul Raluca .

Personalul auxiliar din instante dezaproba eliminarea pensiilor speciale si anunta masive miscari de protest

Personalul auxiliar din instante a transmis, marti, ca dezaproba propunerea legislativa privind eliminarea pensiilor speciale si anunta ample masuri de protest in cazul in care actul normativ va fi adoptat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )