Libnet.ro
UNICEF

10:30

MARIUS BUDAI: Daca se abroga OUG 114 avem o problema cu ceea ce tine de pensia minima

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: Daca se abroga OUG 114 avem o problema cu ceea ce tine de pensia minima

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat duminica, la Antena 3, ca va fi o problema cu plata pensiei minime pentru 950. 000 de oameni in cazul in care OUG 1142018 va fi abrogata, insa a dat asigurari ca se va gasi o solutie legala si corecta pentru a merge mai departe. continuă pe Ziarul Bursa

Un milion de oameni cu pensia minima, afectati daca se abroga Ordonanta 114

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat duminica, la Antena 3, ca va fi o problema cu plata pensiei minime pentru 950. 000 de oameni in cazul in care OUG 1142018 va fi abrogata, insa a dat asigurari ca se va gasi o solutie legala si corecta pentru a merge mai departe.

Marius Budai a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania. Decizia ministrului Muncii

Ministrul Muncii a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania dupa ce va fi introdus sistemul informatic care are menirea de a elimina birocratia din sistem. Marius Budai a precizat ca la nivelul Ministerului Muncii se discuta despre eliminarea cupoanelor de pensie, masura ce urmeaza a fi implementata treptat. Marius .

MARIUS BUDAI, DESPRE ELIMINAREA TALOANELOR DE PENSIE: Este o discutie in sensul acesta, dar trebuie sa integram sistemul informatic

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat duminica, la Antena 3, ca analizeaza eliminarea taloanelor de pensie, adaugand ca acest lucru va fi posibil numai dupa integrarea sistemului informatic si dupa ce mai debirocratizam un pic.

MARIUS BUDAI: Cinci milioane de pensii cresc de la 1 septembrie

Marius Budai, ministrul Muncii, a facut noi precizari cu privire la majorarea pensiilor de la 1 septembrie, in cadrul unei emisiuni televizate. Ministrul a precizat si faptul ca planul de majorari va continua si in 2020.

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

Ministrul Muncii, Marius Budai: Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, pentru Mediafax , ca de la 1 septembrie vor fi majorate cinci milioane de pensii, prin cresterea punctului de pensie la 1. 265 de lei. Procentual, spune Budai, cresterea pe care o vor avea pensionarii pe.

PRESEDINTELE BRM, SEPTIMIU STOICA, DESPRE ABROGAREA UNOR PREVEDERI DIN OUG 114: Revenirea la normalitate nu este atat de usoara precum iesirea din normalitate

Stoica, BRM: in 2017 si 2018 pe BRM s-au tranzactionat, anual, aproape 70 TW, adica aproape 70% din volumul de gaze naturale de pe pietele de la noi, iar in 2019 aproape ca s-a stins lumina pe pietele bursiere Piata de gaze naturale de la noi din tara a fost puternic influentata, chiar mai mult decat ar fi fost firesc, de factorul politic, iar efectele perverse ale OUG 1142018 au urcat preturile pe pietele de gaze naturale, astfel incat s-a ajuns la paradoxul ca pe piata noastra, unde preturile erau mai mici decat in vecinatate, acestea sa ajunga mai mari decat cele din jur si, in orice caz, mai mari decat cele de import, subliniaza Septimiu Stoica, presedintele Adunarii Generale a Actionarilor a Bursei Romane de Marfuri BRM).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )