Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Muncii: Cuantumul pensiei minime in 2020 este la nivelul din acest an, 704 lei

B1 B1,
Ministrul Muncii: Cuantumul pensiei minime in 2020 este la nivelul din acest an, 704 lei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunat, miercuri, ca plafonul pensiei minime in 2020 este nivelul din acest an, 704 lei, Aceasta a precizat ca Guvernul cauta solutii pentru ca situatia sa nu ramana. continuă pe B1

Ministrul Muncii explica de unde vin banii pentru cresterea salariilor si pensiilor in 2020. Nu s-au facut cresteri din pix!

Guvernul Romaniei a adoptat vineri o hotarare prin care majoreaza salariul minim brut pentru anul 2020. Cu cat a fost majorat acesta si ce vine odata cu aceasta schimbare? Executivul a aprobat in sedinta de vineri o noua majorare salariala a venitului de baza minim brut pe tara, care va fi garanta in plata pentru .

Ministrul Muncii explica de ce si cum a crescut salariul mimim:Nu e usor sa ajungi sa fie ambele parti multumite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat calculele pe baza carora s-a decis cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2020.

Ministrul Muncii, despre situatia aparuta in legatura cu plata salariilor angajatilor din ITM-uri: Am sesizat comisiile de disciplina din Minister si din Inspectia Muncii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, isi exprima regretul pentru situatia in care se afla angajatii din Inspectia Muncii IM) si din inspectoratele teritoriale de munca ITM), care au pr.

MARIUS BUDAI: Domnule Orban, ati obligat ministrul muncii sa scoata cifre.

Marius-Constantin Budai, Presedintele Comisiei pentru buget, finante si banci, a facut in acesta dimineata observatii cu privire la regia extrem de proasta dintre premierul Ludovic Orban si Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

MARIUS BUDAI: Domnule Orban, ati obligat ministrul muncii sa scoata cifre.

Marius-Constantin Budai, deputatul PSD, a facut in acesta dimineata observatii cu privire la regia extrem de proasta dintre premierul Ludovic Orban si Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a anuntat ca salariile angajatiilor ITM vor fi platite

Plata integrala a salariilor angajatilor Inspectoratelor Teritoriale de Munca, a fost anuntata azi, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, informeaza Ministerul, printr-un comunicat de presa.

Ministrul Muncii anunta ca s-au gasit solutii ca angajatii ITM-urilor sa isi primeasca salariile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, miercuri, ca s-au gasit solutii pentru plata integra.

PENSIA MINIMA. Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii

Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii despre pensia minima.

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1% si un deficit bugetar de 3,59% din PIB

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1%, un deficit bugetar de 3,59% si o rata medie a inflatiei de 3,1%, potrivit Raportului privind situatia macroeconomica pe anul 2020 si proiectia acesteia pe anii 2021-2023.

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1% si un deficit bugetar de 3,59%

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1%, un deficit bugetar de 3,59% si o rata medie a inflatiei de 3,1%, potrivit Raportului privind situatia macroeconomica pe anul 2020 si proiectia acesteia pe anii 2021-2023 publicat marti dimineata pe site-ul Ministerului Finatelor Publice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )