Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Muncii vrea interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Muncii vrea interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata, ca este in curs de elaborare a unui proiect de lege care va interzice cumulul pensiei cu salariul de angajat la stat. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii vrea interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anuntat ca se lucreaza la un proiect de lege referitor la pensionarii care sunt angajati in institutii de stat. Trebuie sa existe existe o justa masura pentru cei.

Ministrul Muncii anunta un proiect privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat: Voi prezenta o propunere coerenta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta pregatirea unui proiect de lege care prevede interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul public. Da, se lucreaza la un proiect de lege, in cadrul ec.

Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. Ce spune despre concedieri

Guvernul Orban are un plan pentru reducerea cheltuielilor pe anul viitor astfel incat sa se incadreze in deficitul de aproximativ 3,5%. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat si chiar concedieri in sectorul bugetar sunt printre masurile luate in calcul.

Ce avere are ministrul muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, detine un apartament de 62 de metri patrati, cumparat in 2015, in coproprietate cu sotul ei, un autoturism Honda Accord fabricat in 2007 si un teren.

Ce avere are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii detine un apartament impreuna cu sotul, un teren agricol si o masina fabricata in 2007

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale Violeta Alexandru a mentionat in declaratia de avere ca detine un apartament in coproprietate cu sotul, un autoturism vechi din 2007 si un teren mostenit.

Pensia nu va mai putea fi cumulata cu salariul la stat. Ministrul Muncii: Se lucreaza la un astfel de proiect, in scurt timp voi prezenta in Guvern o propunere coerenta - UPDATE

Ministerul Muncii lucreaza la un proiect de lege prin care sa fie interzis cumulul pensiei cu salariul la stat, ministrul Violeta Alexandru declarand ca in foarte scurt timp va prezenta in guvern o propunere coerenta in acest sens.

Ministrul Sanatatii vrea ca medicii care primesc spaga sa fie dati afara. Reactia sindicalistilor

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara locul de munca. Declaratia apartine ministrului Sanatatii, care cauta o solutie legala astfel incat in contractele de munca sa poata fi stipulat clar ca primirea de atentii va duce la pierderea locului de munca. Asteptam un punct de vedere al juristilor, a declarat ministrul vineri.

Ministrul Sanatatii vrea desfacerea contractelor de munca pentru cei care iau mita in sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca are toleranta zero fata de luarea de mita de catre angajatii din sistem si asteapta un punct de vedere din partea juristilor, pentru a vedea daca se pot introduceri prevederi care sa duca direct la desfacerea contractului de munca.

Ministrul Sanatatii declara toleranta zero pentru mita din sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, joi seara, ca doreste impunerea unei clauze in contractul de munca care sa stipuleze ca primirea mitei se sanctioneaza prin pierderea locului de munca, potrivit G4Media.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )