Libnet.ro
UNICEF

19:47

Orban, despre pensiile speciale ale magistratilor: Ei s-au blindat cu o hotarare a CCR. Trebuie gasita o solutie, ca baza calculului pensiei sa stea in principiul contributivitatii (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre pensiile speciale ale magistratilor: Ei s-au blindat cu o hotarare a CCR. Trebuie gasita o solutie, ca baza calculului pensiei sa stea in principiul contributivitatii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca multe pensii foarte mari sunt ale magistratilor si ale magistratilor militari si ca trebuie gasite solutii pentru ca discrepantele din acest domeniu sa nu mai existe, iar. continuă pe B1

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Magistratii si politistii, la un pas de a ramane fara pensiile speciale

Daca un proiect de lege initiat de patru liberali, printre care Florin Citu si Gigel Stirbu, va fi aprobat de Parlament, politistii si functionarii publici cu regim special vor pierde, foarte curand dreptul la pensie speciala. Ieri, Raluca Turcan spunea ca guvernul va veni cu o noua lege a pensiilor, iar pensiile speciale vor fi anulate, cu exceptia celor ale magistratilor si militarilor.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

RALUCA TURCAN: Romania cheltuie 9 miliarde de euro anual pentru pensiile speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat azi, in cursul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal sustine anularea pensiilor speciale. Hotararea nu este valabila si in cazul pensiilor speciale ale militarilor sau magistratilor, relateaza News. ro.

Recursul compensatoriu si pensiile speciale - principale cauze identificate de PSD care au dus la pierderea alegerilor europarlamentare. Cum vrea PSD sa creasca electoral

Social democratii s-au certat luni in sedinta grupurilor parlamentare pe tema pensiilor speciale. O parte dintre parlamentarii PSD nu sunt de acord cu noua conducere a partidului si nu sustin amendarea legii pensiilor speciale. Marcel Ciolacu si apropiatii acestora au incercat sa-i convinga pe acestia ca este necesara o dezbatere publica.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Ludovic Orban spune ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )