Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize. continuă pe B1

Superclasa din Neamt care a uimit invatamantul. Sapte elevi au luat 10 la Evaluarea Nationala. Au prins cea mai grea perioada psihologica a ultimilor ani

Sapte dintre elevii unei clase de la Colegiul National Petru Rares din Piatra Neamt au avut note maxime la ambele probe ale examenului de Evaluare Nationala.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: in ultimii 30 de ani, mai mult s-a distrus decat s-a construit Am trecut prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. Solutia pe termen scurt - Despagubirile (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, pentru B1 TV, ca va discuta cu toate asociatiile din domeniu pentru a gasi cele mai bune solutii la problemele generate de criza COVID, de seceta de lunile trecute.

Florin Citu: Daca vom creste investitiile in acest an, vom putea plati pensii si salarii marite si in anii viitori

Guvernul vrea sa aloce mai multi bani pentru investitii in cea de-a doua jumatate a anului, deoarece doar astfel vor putea fi crescute pensiile si salariile in anii urmatori, a declarat, vineri seara, la postul B1 TV, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Ar trebui ca Florin Citu sa prezinte intreg documentul cu pretinsul plan al PSD, nu doua bucati, din care una nu zice nimic

Florin Citu, ministrul Finantelor, a publicat joi pe contul sau de Facebook o captura foto dintr-un document privind un pretins plan al PSD, intr-o zi in care intreg mediul de afaceri a asteptat sa afle daca apare sau nu in Monitorul oficial ordonanta promisa si adoptata saptamana trecuta) privind amanarea taxelor a aparut pe la ora 21:00 dupa ce o saptamana multi au asteptat zilnic pana pe la 12 noaptea). in loc sa anunte ca se publica etc. , pe pagina sa de Facebook apare o poza cu atac la PSD. De fapt, pare a fi prima parte a unui document pe care el l-a mai prezentat prin decembrie. Atunci citise doar concluzia. Deci avem inceputul si sfarsitul documentului. Daca e cum spune Citu, atunci trebuie sa faca public intregul document. E de interes public.

Florin Citu, acuzatii grave la adresa PSD: Acest plan urmeaza sa fie propus si aprobat si in congresul PSD

Florin Citu a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe reprezentantii Partidului Social Democrat ca vor sa vanda Romania. Ministrul Finantelor a suprrins pe toata lumea.

Florin Citu a pierdut procesul cu angajatii pe care i-a dat afara. Cat are de platit in instanta

Guvernul Romaniei a pierdut procesul intentat de seful Comisiei Juridice din structura ministerului Finantelor Publice, Ciprian Badea, care a actionat statul in judecata dupa ce ministrul Florin Citu a dispus desfiintarea sectiei si concedierea angajatilor cu functii de conducere. Comisia Juridica urma sa gestioneze un proces cu parintii ministrului. Anuntul a fost facut de senatorul PSD Eugen Teodorovici.

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )