Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban, anunt important pentru romani: Vom creste pensiile cu cat de mult e posibil!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt important pentru romani: Vom creste pensiile cu cat de mult e posibil!

Premierul Ludovic Orban vine cu un anunt important pentru romani. Seful Executivului sustine ca pensiile vor creste, dar majorarea va fi facuta cu cat va fi posibil. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt surprinzator cu privire la starea de alerta: inseamna ca nu va mai fi stare de alerta

Executivul va vota hotararea prin care se prelungeste starea de alerta astazi, sau cel tarziu maine, spune Ludovic Orban. Premierul a recunoscut ca totul depinde de Partidul Social Democrat. Restrictiile nu vor mai putea fi prelungite daca social-democratii nu vor vota starea de alerta in Parlament.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Ungariei: Din nou este afectata libertatea de circulatie si chiar mi se pare ciudat ca principalele victime sunt cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban acuza Ungaria de masuri discriminatorii in ceea ce priveste libertatea de circulatie pe teritoriul sau. Potrivit premierului, sunt cetateni romani carora nu li se permite tranzitarea Ungariei. Orban i-a cerut ministrului de interne Marcel Vela sa rezolve problema comunicand cu omologul sau maghiar, iar daca nu reuseste, sa sesizeze Comisia Europeana.

Ludovic Orban critica guvernul Viktor Orban: Principalele victime sunt cetatenii romani. Trebuie sesizata UE

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pentru a adopta hotararea de prelungire a starii de alerta, care trebuie apoi incuviintata de Parlament, unde social-democratii conditioneaza votul de instituirea unei perioade de tranzitie de doar 15 zile, nu de 30, asa cum vrea Executivul. in deschiderea sedintei de Guvern premierul Ludovic Orban a criticat unele masuri ale autoritatilor ungare, precizand ca este afectata libertatea de circulatie.

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea starii de alerta.

Guvernul adopta HG pentru prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand de miercuri. Premierul Ludovic Orban: Se permite oficierea de slujbe in biserica. Gradinitele, deschise pe perioada verii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern demarti, ca prelungirea stariide alerta pe o perioada de 30 de zile, incepand de miercuri, 17 iunie, a fost votata in.

LUDOVIC ORBAN: Liderii politici care s-au construit in zona FSN sunt capabili sa apeleze la forta si 10 august a demonstrat lucrul asta

Premierul Ludovic Orban considera ca dosare precum cel al Revolutiei sau al Mineriadei din 1990 sunt dosare fundamentale pentru evolutia de dupa 1990 a Romaniei si afirma ca liderii politici care s-au construit in zona post-comunista ar putea recurge oricand la forta, daca Romania n-ar fi tara membra NATO sau a UE, primul ministru amintind de evenimentele din 10 august 2018.

LUDOVIC ORBAN: Asa-zisa opozitie instiga la nerespectarea regulilor, nesocoteste pericolul urias la adresa sanatatii si vietii romanilor

Premierul Ludovic Orban acuza actuala opozitie parlamentara de faptul ca instiga la nerespectarea regulilor, nesocoteste pericolul urias la adresa sanatatii si vietii romanilor.

in ce conditii se vor relua slujbele religioase. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a sustinut marti ca in sedinta CNSU a fost adoptata in unanimitate hotararea de prelungire a starii de alerta pe tot teritoriul tarii pentru 30 de zile, incepand cu 17 iunie. Premierul a precizat ca vor putea fi oficiate slujbe in interiorul bisericilor.

LUDOVIC ORBAN: Nu poti sa ii ceri unui pacient sa isi faca testul ca sa il internezi in spital

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu trebuie sa refuze internarea unui om care are nevoie de serviciile spitalicesti si care are dreptul legal sa beneficieze de aceste servicii si a facut apel la cei carora le-a fost incalcat acest drept sa faca reclamatie in scris.

Ludovic Orban, despre redeschiderea bisericilor: E o decizie care trebuie luata cu precautie

Ludovic Orban a declarat ca redeschiderea bisericilor trebuie sa mai astepte, pentru ca slujbele in interiorul lacasurilor de cult sunt periculoase.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )