Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu a facut anuntul! Ce se va intampla cu pensiile speciale? Astazi se voteaza

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu a facut anuntul! Ce se va intampla cu pensiile speciale? Astazi se voteaza

Marcel Ciolacu a anuntat, pe o retea sociala, ca Partidul Social Democrat va vota astazi impozitarea pensiilor speciale cu 85%. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: PSD va depunde motiune de cenzura dupa ce starea de alerta se va incheia

Anuntul a fost facut de interimarul de la sefia PSD, Marcel Ciolacu, iritat ca guvernul i-a pus in vedere parlamentului, dominat de PSD si a carui conducere este detinuta integral de PSD, ca a prelungit starea de alerta cu 30 de zile in loc sa ceara incuviintarea parlamentului, anunta Radio Europa Libera.

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

Marcel Ciolacu, atac furibund la liberali: Ceea ce a facut Guvernul in privinta starii de alerta este un abuz inimaginabil!

Marcel Ciolacu vine cu acuzatii grave la adresa guvernului liberal. Liderul PSD spune ca Executivul a facut un abuz inimaginabil cu privire la starea de alerta.

MARCEL CIOLACU: Tot ce tine de sanatatea Romanilor va fi votat de PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Comitetul Executiv al PSD a decis sa voteze in Parlament tot ce tine de sanatatea Romanilor, insa nu prevederi, cum ar fi, de exemplu, achizitiile directe. Ciolacu a afirmat ca PSD va modifica Hotararea de Guvern in Parlament si va introduce deschiderea bisericilor.

MARCEL CIOLACU: Parlamentul va functiona si in luna iulie si in luna august

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, anunta ca in acest an nu va fi vacanta parlamentara, PSD urmand a merge in Parlament cu un pachet de masuri.

MARCEL CIOLACU: Cred ca ultimii doi elefanti ai politicii din Romania sunt Orban si Basescu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca PSD trebuie sa isi deschida portile pentru a primi specialisti in partid, asa cum s-a intamplat pe vremea lui Adrian Nastase cand exista un Consiliu National ce se ocupa cu atragerea de noi oameni inspre social-democrati.

MARCEL CIOLACU: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca sa sustina industria pacanelelor

PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca sa sustina industria pacanelelor, afirma presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PSD incepe sa lucreze la textul motiunii de cenzura pe care o vom depune in prima zi dupa ce starea de alerta se va incheia (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca social-democratii vor incepe sa lucreze la textul unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune care va fi depusa imediat du.

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Am convins PSD sa rupa fratia cu pensiile speciale

Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament initiat si sustinut de PNL si PSD, a anuntat Florin Roman, liderul deputatilor liberali.

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea starii de alerta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )