Libnet.ro
UNICEF

13:45

MINISTRUL APARARII: Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL APARARII: Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, a subliniat, joi, ca pensiile militarilor nu sunt pensii speciale. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, contraataca:Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, ca pensiile militarilor nu sunt speciale si ca, de la Cuza pana in prezent, ei au beneficiat de pensii de serviciu. Este foarte important sa intelegem ca nu putem schimba regulile fara sa analizam nici sistemul in sine, spune Nicolae Ciuca pe Facebook.

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca: Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale!

De la Alexandru Ioan Cuza pana in prezent militarii au beneficiat de pensii de serviciu, scrie Ministrul Apararii Nicolae Ciuca, intr-o postare care apara pensiile militare in contextul in care Parlamentul a votat impozitarea cu 85% a diferentei intre pensia primita si cea realizata pe baza contributivitatii. Pe timpul activitatii, militarii au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, spune ministrul, amintind si ca militarii nu au voie sa aiba inca un serviciu sau propria afacere.

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: Pensiile militare nu sunt speciale. Militarii au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, iar indatoririle lor legale fata de tara continua si dupa ce trec in rezerva

Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale, a subliniat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, care a explicat ca militarii nu numai ca au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, dar.

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca: Pensiile militarilor nu sunt speciale

Ministrul Apararii Nationale, generalul r) Nicolae Ciuca, semnaleaza faptul ca militarii primesc pe.

O asociatie profesionala infiintata de Gabriel Oprea anunta ca respinge ferm orice asociere a pensiilor militare cu ideea de pensii speciale

Hotararea deputatilor prin care pensiile militare sunt considerate ca fiind speciale este un act neconstitutional, considera Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, o asociatie profesionala infiintata in 2019 de catre fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea. Militarii si politistii au pensii ocupationale inca de la Cuza si au fost mereu in prima linie, punandu-si viata in slujba fauririi statului roman modern, transmite asociatia.

Ministrul Apararii, Alexandru Pinzari, chemat la audieri in Parlament

Ministrul apararii, Alexandru Pinzari, urmeaza sa se prezinte astazi, 18 iunie, in plenul Parlamentului pentru audieri. Audierile urmeaza sa aiba loc la solicitarea deputatilor din Partidul Actiune si Solidaritate, care au cerut informatii legate de decizia de a detasa militari moldoveni la parada de la Moscova, transmite IPN.

Cati beneficiari de pensii speciale sunt in Romania

La sfarsitul lunii mai, in Romania beneficiau de pensii de serviciu 9. 528 de persoane, in crestere cu 225 fata de perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP). Deputatii au adoptat miercuri, impozitarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )