Libnet.ro
UNICEF

13:15

UPDATE Parlamentul a adoptat proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale. Florin Roman (PNL): E o zi istorica. Am raspuns apelului facut de populatia Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
UPDATE Parlamentul a adoptat proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale. Florin Roman (PNL): E o zi istorica. Am raspuns apelului facut de populatia Romaniei (VIDEO)

UPDATE, 17 iunie, ora 15 Parlamentarii au adoptat, miercuri, cu 307 de voturi pentru din cei 308 de deputati prezenti la vot, proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale mai mari de 7. 001 de lei, cu. continuă pe B1

Mutare electorala: Camera Deputatilor a votat impozitarea pensiilor speciale cu 85% Daca nu e contestata la CCR, legea merge la promulgare

Deputatii au adoptat miercuri, impozitarea pensiilor speciale. in plina campanie electorala neoficiala), PSD si PNL au cazut de acord sa introduca in regim de urgenta, in dezbaterea plenului un proiect de lege care impoziteaza pensiile speciale. Astfel, deputatii au decis impozitarea diferentei intre pensia speciala si cea realizata pe baza contributivitatii. Proiectul a fost votat de toate partidele politice.

Calcule. Cat de drastica e impozitarea pensiilor speciale. Cu cat ramane un pensionar de lux

Legea adoptata miercuri prin consens de Parlament stipuleaza ca pensiile speciale cuprinse intre 2. 001 lei si 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 10%, in timp ce pensiile speciale care depasesc 7. 000 de lei vor fi taxate cu 85%. Legea se aplica tuturor pensionarilor speciali: judecatori, procurori, parlamentari, diplomati, aviatori, politisti, militari si fostii sefi ai statului. Proiectul nu afecteaza pensia obtinuta pe baza contributivitatii.

Sectiile Unite de la inalta Curte dezbat joi oportunitatea sesizarii CCR cu privire la impozitarea pensiilor speciale

Sectiile Unite ale inaltei Curti de Casatie si Justitie se reunesc, joi, pentru a stabili daca este oportuna sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la legea prin care vor fi impozitate pensiile.

Are probleme de constitutionalitate impozitarea pensiilor speciale? Cateva observatii ale sefului CNCD

Seful CNCD, Asztalos Csaba, sustine intr-o postare pe Facebook ca legea prin care se impoziteaza pensiile speciale are probleme de costitutionalitate, argumentand ca nu este proportionala cu scopul urmarit, iar gradul de impozitare afecteaza direct dreptul magistratilor la pensie de serviciu.

Senatul a adoptat proiectul pentru anularea amenzilor din timpul starii de urgenta si returnarea banilor catre cei care le-au achitat

Senatul Romaniei a adoptat, marti, propunerea legislativa privind anularea amenzilor date romanilor in perioada starii de urgenta si returnarea banilor catre cei care au apucat sa plateasca deja.

Deputatul PSD Daniel Suciu: Economia facuta ca urmare a supraimpozitarii drastice a pensiilor speciale (VIDEO)

Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat un proiect de lege care prevede impozitarea pensiilor speciale, inclusiv cele ale magistratilor, militarilor si politistilor: Impozitare de 10% pentru pensiile.

Lia Olguta Vasilescu intervine in scandalul pensiilor speciale! Detaliul care a scapat tuturor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege care prevede impozitarea cu la 85% a pensiilor speciale de peste 7. 001 de lei. Concret, va fi impozitata diferenta intre pensia speciala si cea realizata pe baza contributivitatii.

Augustin Zegrean: Impozitarea suplimentara a pensiilor speciale incalca Constitutia Niciun cetatean nu trebuie sa stea linistit cata vreme Parlamentul este in sesiune

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean sustine ca prin impozitarea suplimentara a pensiilor speciale, conform legii adoptate miercuri de catre deputati, este incalcata Constitutia, care vorbeste despre justa asezare a sarcinilor fiscale. Niciun cetatean nu trebuie sa stea linistit cata vreme Parlamentul este in sesiune, a afirmat Zegrean pentru HotNews. ro.

Fostul sef al CCR, despre impozitarea pensiilor de serviciu: Nu pensiile speciale sunt nesimtite, nesimtirea e ca celelalte pensii sunt mici

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca prin impozitarea suplimentara a pensiilor speciale, conform legii adoptate miercuri de catre deputati, este incalcata Constitutia.

Cine e singurul parlamentar care s-a opus impozitarii pensiilor speciale

Dorel Caprar, fost presedinte al PSD Arad si fost apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost singurul deputat care s-a opus impozitarii cu pana la 85% a pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )