Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amendament privind impozitarea progresiva a pensiilor speciale cu pana la 95%, depus de liderul deputatilor PNL, Florin Roman

B1 B1,
Amendament privind impozitarea progresiva a pensiilor speciale cu pana la 95%, depus de liderul deputatilor PNL, Florin Roman

Liderii PNL acelor doua Camere au depus, miercuri, un amendament privind impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10% si pana la 95%. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, spune ca. continuă pe B1

PNL propune impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10 la 95%. Care sunt amendamentele

Liderii deputatilor si senatorilor PNL, Florin Roman si Daniel Fenechiu, au depus, miercuri, amendamente la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 292020 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare prin care propun impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10% pana la 95%.

USR a depus un proiect de lege pentru impozitarea cu 90% a pensiilor speciale

Uniunea Salvati Romania USR), la initiativa deputatilor Claudiu Nasui si Cristina Pruna, a depus in Parlament un proiect de lege pentru impozitarea cu 90% a pensiilor speciale, definite ca pensii suplimentare fata de pensia contributiva. Proiectul USR prevede un impozit de 90% pentru toate pensii speciale de peste 3. 500 de lei si un impozit de 10% pentru pensiile speciale intre 2. 000 si 3. 500 de lei.

Masura pe timp de criza. USR cere impozitarea cu 90% a pensiilor speciale

Uniunea Salvati Romania propune ca statul sa renunte la taxele aplicate pe salariul minim si impozitarea cu 90% a pensiilor speciale, fara a fi taxata insa componenta de pensie contributiva.

USR a depus un proiect de lege pentru impozitarea cu 90% a pensiilor speciale

Uniunea Salvati Romania USR), la initiativa deputatilor Claudiu Nasui si Cristina Pruna, a depus in Parlament un proiect de lege pentru impozitarea cu 90% a pensiilor speciale, definite ca pensii suplimentare fata de pensia contributiva.

USR sustine scutirea de taxe pentru salariul minim si impozitarea cu 90% a pensiilor speciale

Uniunea Salvati Romania propune ca statul sa renunte la taxele aplicate pe salariul minim si impozitarea cu 90% a pensiilor speciale, fara a fi taxata insa componenta de pensie contributiva, conform AGERPRES.

PSD, PNL, USR, UDMR si PMP - impreuna in caruselul populismului. Cum si ce pluseaza partidele politice pe tema impozitarii pensiilor speciale

In plina criza epidemiologica si financiara, PSD, PNL, USR, UDMR si PMP au anuntat ca vor si sustin impozitarea progresiva a pensiilor speciale. Cele cinci partide parlamentare au anuntat ca au depus proiecte de lege in acest sens. Demersul acestora apare in contextul in care, in ianuarie, intr-un concurs de imagine, Parlamentul a adoptat un proiect de lege controversat care elimina pensiile speciale pentru mai multe categorii profesionale. La vremea respectiva toate partidele politice, cu exceptia USR au refuzat sa introduca in dezbatere si implicit in lege, impozitarea progresiva.

Vice-presedintele Comisiei de Buget, Finante, Banci: Romania nu mai este de mult in situatia de a plati pensii speciale. Banii sa mearga spre sustinerea angajatilor si a firmelor

Liderii de grup ai PNL au depus un proiect privind impozitarea progresiva a pensiilor speciale. Totodata, deputatul Bogdan Hutuca spune ca, in contextul dificultatilor intampinarte din cauza crizei de corona.

Marcel Ciolacu, dupa ce USR a propus impozitarea pensiilor speciale cu 90%: E exagerat. E in logica electorala

Intr-un interviu pentru Adevarul, liderul PSD Marcel Ciolacu sustine ca impozitarea pensiilor speciale trebuie aplicata gradual, in functie de salariul presedintelui Klaus Iohannis, nu in masa, cu un procent de 90%, asa cum a propus USR.

USR, despre proiectul PNL de impozitare a pensiilor speciale: A ratat primarii, presedintele si cei din serviciile secrete

USR cere Guvernului Orban sa adopte ordonanta de urgenta pentru impozitarea cu 90% a pensiilor speciale, in contextul in care Romania este puternic lovita economic de criza COVID-19.

Sindicatele cer venit unic universal pe timpul crizei si eliminarea pensiilor speciale

Mai multe federatii sindicale, printre care si ale Tarom, ale unor universitati si ale centruluide fizica nucleara de la Magurele, au trimis Guvernului o serie de revendicari, printre care si stabilirea unui venit unic universal pe timpul crizei si eliminarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )