Libnet.ro
UNICEF

12:00

INTERVIU Ministrul Muncii garanteaza ca pensiile vor creste cu 40%. Cand va avea loc majorarea

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Ministrul Muncii garanteaza ca pensiile vor creste cu 40%. Cand va avea loc majorarea

Violeta Alexandru sustine ca legea - mostentia de la PSD - care prevede majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie va fi pusa in aplicare de Guvernul PNL. Sunt bani in buget, sustine Violeta Alexandru. Garantia oferita de ministrul Muncii vine in contextul in care PSD acuza PNL ca vrea sa amane majorarea pensiilor. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii garanteaza ca pensiile vor creste cu 40%: Banii sunt in buget

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, da asigurari ca punctul de pensie va fi majorat cu 40% de la 1 septembrie, dupa cum prevede legea mostenita de la PSD. Banii sunt prevazuti in buget, a insistat.

Se schimba regulile pentru pensionari. Ce a anuntat acum Ministrul Muncii. Un milion de persoane vor fi afectate

Zeci de mii de pensionari si-au primit pensiile pentru luna ianuarie cu o intarziere de cateva zile. Postasii le-au adus pensiile intre 10 si 20 ianuarie. Cei care nu vor fi gasiti de ei acasa, vor trebui, ulterior, sa ridice banii de la posta, dar nu mai tarziu de data de 22 ianuarie 2020. Se .

Ministrul Muncii: Bancile au efectuat platile pensiilor, iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu

Bancile au efectuat platile pensiilor iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu, a anuntat sambata seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Guvernul nu are bani pentru dublarea alocatiilor. Ministrul Muncii: Nu se poate face peste noapte.Cel mai probabil in iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, la Adevarul Live. Are Guvernul bani pentru majorarea pensiilor? Va fi crescuta varsta de pensionare?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vorbeste, la Adevarul Live, despre problemele sistemului de pensii: are Guvernul bani pentru a acoperi majorarea punctului de pensie cu 40%?, lege ramasa in urma guvernarii PSD. Intra actualul sistem in colaps daca nu creste varsta de pensionare? Vor fi abrogate pensiile speciale? De ce diferenta dintre cea mai mica pensie si cea mai mare pensie este exorbitanta?.

MINISTRUL MUNCII: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci pentru ca banii sa ajunga mai devreme la pensionari

Conventiile dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci vor fi schimbate, astfel incat banii sa ajunga cat mai devreme la pensionari, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, relateaza Agerpres.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE DUBLAREA ALOCATIILOR: Nu se poate peste noapte,cel mai probabil din iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, potrivit Agepres.

Mihai Gadea: Ministrul Muncii a mintit astazi!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat recent ca varsta de pensionare in Europa este de 70 de ani.

Ministrul Muncii, lovitura pentru romani. Dublarea alocatiilor ar putea fi amanata pana la vara

Ministrul Muncii spulbera sperantele romanilor in privinta dublarii alocatiilor. Ministrul Violeta Alexandru a declarat ca cel mai probabil legea, promulgata astazi de Klaus Iohannis, va intra in vigoare abia la vara.

Ministrul Muncii, lovitura pentru romani. Dublarea alocatiilor ar putea fi amanata pana la vara

Ministrul Muncii spulbera sperantele romanilor in privinta dublarii alocatiilor. Ministrul Violeta Alexandru a declarat ca cel mai probabil legea, promulgata astazi de Klaus Iohannis, va intra in vigoare abia la vara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )