Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

B1 B1,
Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

Prioritatea legislativa a PSD-istilor este eliminarea pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor, a anuntat, miercuri, seful interimar Marcel Ciolacu. Din studii, . ) 93% dintre. continuă pe B1

Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca printre propunerile de modificare a statutului partidului se va numara si cea care prevede ca primele trei organizatii cu rezultate bune la alegeri sa faca parte, de drept, din Biroul Permanent National.

Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: Sa poata fi dublate alocatiile pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, inaintea sedintei Comitetului Executiv CEx) al partidului, ca a decis impreuna cu liderii de grup ai PSD convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in care sa fie adoptata legea privind eliminarea pensiilor speciale.

INTERVIU Marcel Ciolacu: Luam peste 25% la alegeri. Daca Guvernul schimba legea electorala, protestam la UE. Daca o schimba Parlamentul, sesizam CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, la Adevarul Live, de ce nu vor social-democratii alegeri anticipate si nici alegeri locale in doua tururi. Va face PSD alianta cu ALDE si ProRomania in teritoriu? Cu cate datorii a ramas partidul dupa alegerile prezidentiale? Exista dialog intre PSD si presedintele Klaus Iohannis? Cata influenta mai are Liviu Dragnea in partid?.

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu.

Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ultima.

PSD se opune revenirii la alegerea primarilor in 2 tururi. Marcel Ciolacu: Oricine se va uita pe sondaje si este la putere, va schimba legile electorale in functie de pofta lui (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca modificarea legilor electorale, cu cateva luni inainte de desfasurarea alegerilor locale, este o mare problema si ca este exclus sa se.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

Marcel Ciolacu: Solicit colegilor mei o sesiune parlamentara extraordinara. Pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pe ordinea de zi urmand sa se afle eliminarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )