Libnet.ro
UNICEF

08:30

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: Sa poata fi dublate alocatiile pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, inaintea sedintei Comitetului Executiv CEx) al partidului, ca a decis impreuna cu liderii de grup ai PSD convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in care sa fie adoptata legea privind eliminarea pensiilor speciale.

USR anunta ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale

USR a anuntat, marti, ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale. Anuntul vine dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va solicita o sesiune extraordinara a Parlamentului, cu odinea de zi eliminarea pensiilor speciale.

USR anunta ca sustine orice demers care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale

USR a anuntat, marti, ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale. Anuntul vine dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va solicita o sesiune extraordinara a Parlamentului, cu odinea de zi eliminarea pensiilor speciale, relateaza News. ro.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ultima.

Marcel Ciolacu: Solicit colegilor mei o sesiune parlamentara extraordinara. Pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pe ordinea de zi urmand sa se afle eliminarea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

Prioritatea legislativa a PSD-istilor este eliminarea pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor, a anuntat, miercuri, seful interimar Marcel Ciolacu. Din studii, . ) 93% dintre.

Ciolacu, inaintea sedintei CEx: Voi solicita colegilor sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale

UPDATE:Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Premierul anunta vineri ca Guvernul va amana intrarea in vigoare a legii.

PSD se opune revenirii la alegerea primarilor in 2 tururi. Marcel Ciolacu: Oricine se va uita pe sondaje si este la putere, va schimba legile electorale in functie de pofta lui (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca modificarea legilor electorale, cu cateva luni inainte de desfasurarea alegerilor locale, este o mare problema si ca este exclus sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )