Libnet.ro
UNICEF

23:46

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ultima.

Cum reactioneaza PSD la planul PNL de a declansa alegeri anticipate: Sesizare la CCR si motiune de cenzura si daca Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi - surse

Liderii PSD s-au reunit, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca partidul va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca acesta va modifica legea electorala. De asemenea, social democratii intentioneaza sa blocheze alegerea primariilor in doua tururi printr-o sesizare la Curtea Constitutionala. Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu: Solicit colegilor mei o sesiune parlamentara extraordinara. Pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pe ordinea de zi urmand sa se afle eliminarea pensiilor speciale.

USR anunta ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale

USR a anuntat, marti, ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale. Anuntul vine dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va solicita o sesiune extraordinara a Parlamentului, cu odinea de zi eliminarea pensiilor speciale.

USR anunta ca sustine orice demers care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale

USR a anuntat, marti, ca sustine orice demers politic care va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale. Anuntul vine dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va solicita o sesiune extraordinara a Parlamentului, cu odinea de zi eliminarea pensiilor speciale, relateaza News. ro.

Ciolacu vrea Congres restrans al PSD: Nu consider ca partidul isi permite o bataie pe functii si sa reincepem o vanzoleala in interior gratuita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, la Calarasi, ca viitorul Congres al social - democratilor va insemna un restart pentru viitoarea reforma a partidului si ca va fi unul restrans. De asemenea, Ciolacu a mai precizat ca nu este momentul unei batalii pe functii, in cadrul PSD si ca ar trebui sa se candideze pe motiuni.

Senatul, in sesiune extraordinara pentru informarea referitoare la depunerea OUG

Senatul s-a intrunit, luni, in sesiune extraordinara, pentru informarea referitoare la depunerea de catre Guvern a Ordonantei de Urgenta privind unele masuri fiscal-bugetare, care a fost adoptata de Guvern saptamana trecuta, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )