Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Muncii anunta modificari privind plata pensiilor: Nu vor mai exista diferente de mod de lucru intre banci

B1 B1,
Ministrul Muncii anunta modificari privind plata pensiilor: Nu vor mai exista diferente de mod de lucru intre banci

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca sistemul dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci va fi schimbat, astfel incat pensiile sa ajunga cat mai repede la pensionari. Ministrul liberal a. continuă pe B1

Ministrul Muncii anunta desfiintarea ghiseelor de la Casele de pensii: Functionarii si pensionarii trebuie sa poata vorbi de la egal la egal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca vrea sa sefiinteze ghiseele de la Casele de Pensii pentru ca isi doreste ca pensionarii sa nu ami fis pusi intr-o postura umilitoare in fata.

Ministrul Muncii: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca bancile au facut platile pensiilor, ultimele plati urmand a fi facute an cursul zilei de luni. intr-o postare pe Facebook, ministrul a precizat ca.

Ministrul Muncii: Bancile au efectuat platile pensiilor, iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu

Bancile au efectuat platile pensiilor iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu, a anuntat sambata seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Muncii anunta amanarea cresterii alocatiilor, dupa ce Iohannis a promulgat legea

Desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor copiilor, parintii ar putea primi mai multi bani abia din iulie. Deocamdata, PNL proroga legea.

PENSII 2020. Ministrul Muncii schimba regulile, in plin scandal privind plata pensiilor

Violeta Alexandru a anuntat, pe Facebook, ca va modifica protocoalele astfel incat bancile sa fie obligate sa vireze catre pensionari banii in cel mult doua zile de cand i-au primit de la stat.

Prim-ministrul francez este pregatit pentru un compromis privind reforma pensiilor

Prim-ministrul francez Edouard Philippe a transmis sindicatelor care contesta revizuirea facuta de Guvernul sau privind sistemul de pensii ca este pregatit sa faca un compromis.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE PLATA PENSIILOR: Avand banii in cont, am cerut bancilor sa dea drumul platilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut bancilor saptamana trecuta sa plateasca pensiile, avand in vedere ca banii erau in conturi. Ea explica procedurile greoaie care exista pentru virarea pensiilor si anunta ca le va schimba. Ce ma intereseaza pe mine: sa ajunga banii cat mai repede la pensionari, a spus ministrul, afirmand ca PSD ar vrea sa existe intarziri la plata pensiilor ca sa poata comenta, potrivit News. ro.

Ministrul Muncii: Maine am o intalnire cu bancile; nu oblig pe nimeni sa ramana in contract cu Casa de Pensii

Conventiile cu bancile pentru plata pensiilor sunt din 2001-2002 si maine voi avea o intalnire cu bancile pentru a le evalua si a discuta cum putem face mai bine, a declarat, luni seara, la B1 TV, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand ca nu obliga pe nimeni sa ramana in contract cu Casa de Pensii, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii, la Adevarul Live. Are Guvernul bani pentru majorarea pensiilor? Va fi crescuta varsta de pensionare?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vorbeste, la Adevarul Live, despre problemele sistemului de pensii: are Guvernul bani pentru a acoperi majorarea punctului de pensie cu 40%?, lege ramasa in urma guvernarii PSD. Intra actualul sistem in colaps daca nu creste varsta de pensionare? Vor fi abrogate pensiile speciale? De ce diferenta dintre cea mai mica pensie si cea mai mare pensie este exorbitanta?.

MINISTRUL MUNCII: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci pentru ca banii sa ajunga mai devreme la pensionari

Conventiile dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci vor fi schimbate, astfel incat banii sa ajunga cat mai devreme la pensionari, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )