Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Muncii: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

B1 B1,
Ministrul Muncii: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca bancile au facut platile pensiilor, ultimele plati urmand a fi facute an cursul zilei de luni. intr-o postare pe Facebook, ministrul a precizat ca. continuă pe B1

Violeta Alexandru: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor, iar ultimele plati se vor face luni in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu, scrie News. ro.

Ministrul Muncii: Bancile au efectuat platile pensiilor, iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu

Bancile au efectuat platile pensiilor iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu, a anuntat sambata seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Muncii anunta intarzieri la plata pensiilor in Suceava: Vrea toata tara dar nu vrea CEC Suceava (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, vineri, intarzieri in plata pensiilor in judetul Suceava. Faci tot posibilul sa fie banii trimisi cat mai repede pensionarilor dupa sarbatori, din.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta reducerea posturilor din minister: De la 424 posturi, aceasta propunere de organigrama are 323 posturi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Ministrul Muncii anunta desfiintarea ghiseelor de la Casele de pensii: Functionarii si pensionarii trebuie sa poata vorbi de la egal la egal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca vrea sa sefiinteze ghiseele de la Casele de Pensii pentru ca isi doreste ca pensionarii sa nu ami fis pusi intr-o postura umilitoare in fata.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt important pentru toti pensionarii: E timpul sa facem asta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea sa desfiinteze ghiseele la care pensionarii stau aplecati.

Ministrul Muncii despre cresterea varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de a lua o decizie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza ca Guvernul este departe de a lua o decizie cu privire la cresterea varstei de pensionare la 70 de ani. Aceasta a declarat ca mai multe variante ar urma sa fie.

Viorica Dancila, atac la ministrul Muncii: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de aniPensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila critica declaratiile ministrului Muncii, Violeta Alexandru pe tema varstei de pensionare. Dancila a postat joi, pe pagina sa de socializare, ca ministrul Muncii nu poate forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani doar pentru a nu le plati pensiile.

Umilinta grea pentru pensionari. Ministrul Muncii a luat decizii promte care ii privesc. Ce se intampla in Bucuresti si in tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a facut un nou anunt important pentru pensionari. Ministrul a anuntat ca va lua decizii prompte pentru ca toate ghiseele la care pensionarii stau aplecati sa fie desfiintate. Masura va fi efectuata intai in Bucuresti. Ministrul Muncii vrea sa desfiinteze ghiseele pentru pensionari: Ma revolta sa vadpensionarii stand cu spatele aplecat .

Ministrul Muncii anunta externalizarea serviciilor de ingrijire a persoanelor cu dizabilitati

Externalizarea serviciilor de ingrijire a persoanelor cu dizabilitati si implementarea unui program de monitorizare a centrelor de ingrijire de catre experti independenti din organizatii neguvernamentale au fost anuntate joi de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ea a sustinut ca pregateste masurile radicale in sistem, care vor merge pana la inchiderea unora dintre centrele de ingrijire a persoanelor cu handicap. Solutia pentru persoanele cu dizabilitati este sa traiasca in comunitate si nu inchise in centre, a afirmat ministrul Muncii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )