Libnet.ro
UNICEF

20:45

Orban, despre motiunea promisa de Ciolacu: Parlamentarii PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, pentru ei Avem lucruri de facut, desfiintarea pensiilor speciale pentru deputati si senatori, de exemplu (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre motiunea promisa de Ciolacu: Parlamentarii PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, pentru ei Avem lucruri de facut, desfiintarea pensiilor speciale pentru deputati si senatori, de exemplu (VIDEO)

PNL guverneaza cu 21% din Parlamentul Romaniei, a afirmat joi seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca nu isi va da demisia pentru declansarea alegerilor anticipate, desi. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

Sorin Grindeanu isi anunta reintoarcerea in PSD: Figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca se va reintoarce in PSD. Grindeanu a declarat ca figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate si ca trebuie promovati profesionisti. De precizat este ca Grindeanu este in prezent presedintele ANCOM si a participat la conferinta PSD Olt, alaturi de presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu si de secretarul general Paul Stanescu.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

Ciolacu: Congresul PSD va fi organizat cel tarziu pe 1 martie (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar alPSD, a declarat marti, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca un Congres al partidului va fi organizat cel tarziu la data de 1 martie. Nu evit.

PANA IN 15 FEBRUARIE: Organizatiile PSD trebuie sa trimita pentru validare toate propunerile de candidaturi pentru primari

Organizatiile PSD din tara trebuie sa trimita spre validare, pana in 15 februarie, toate propunerile de candidaturi pentru functiile de primari, fie ca este vorba despre comune, orase sau municipii.

Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate stirile legate de eventuale neintelegeri intre el si Klaus Iohannis sunt niste bazaconii.

Orban, despre o eventuala depunere a mandatului de premier: Aceasta varianta nu a fost analizata.Pur si simplu s-au inventat lucrurile astea

Pur si simplu s-au inventat lucrurile asteaPremierul Ludovic Orban sustine ca nu ia in calcul ipoteza depunerii mandatului de sef al Guvernului pentru declansarea alegerilor anticipate, spunand ca subiectul depunerii mandatului nu s-a discutat nici in cadrul PNL, nici in discutiile dintre liberali si presedintele Klaus Iohannis.

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

Premierul Orban, despre un OUG pentru revenirea la alegerea primarilor in 2 tururi: Vrem sa o facem numai daca exista un temei extrem de solid si o baza constitutionala

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, dar a precizat ca exista o analiza in derulare si ca.

Ministrul Lucian Bode, despre Autostrada Sibiu-Pitesti: Guvernarea PSD a tratat cu dispret solicitarile Comisiei Europene

Guvernul PSD a tratat cu dispret solicitarile Comisiei Europene in ceea ce priveste Acordul de mediu, a declarat ministrul Lucian Bode, dupa o sedinta de lucru pe tema Autostrazii Sibiu-Pitesti, precizand ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )