Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alex Coita, despre viitorul PSD: Nu stiu cine ar risca un harakiri politic

Antena3 Antena3,
Alex Coita, despre viitorul PSD: Nu stiu cine ar risca un harakiri politic

Politologul si analistul Alex Coita a vorbit la Antena 3 despre ce se va intampla dupa sedinta Biroului Permanent National a PSD. in urmatoarea perioada, sunt doua momente extrem de importante. continuă pe Antena3

Alex Coita: Ambitiile PSD trebuie reevaluate

Analistul politic, Alex Coita, a vorbit despre alegerile prezidentiale si despre sansele pe care le are PSD intr-un tur doi. Pana in alegeri puteam spune ca PSD are tot interesul sa vina cu un.

Adrian Nastase, despre Congresul PSD din iunie: Partidul risca sa se sparga in bucati

Fostul prim-ministru, Adrian Nastase, a afirmat intr-o postare pe blogul sau, prezentata in cadrul emisiunii Subiectiv, duminica seara, ca Partidul Social Democrat risca sa se sparga in bucati si sa fie.

Dumitru Buzatu, despre sefia PSD: Astept sa vad cine sunt candidatii. Nu vreau sa imi exprim sustinerea fata de nimeni

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca nu vrea, deocamdata, sa isi exprime sustinerea pentru un candidat la functia de presedinte al partidului si asteapta sa vada cine sunt cei care do.

ROVANA PLUMB DESPRE PRESEDINTIA PSD: Dancila, sustinuta de Organizatia de femei a PSD

Organizatia de femei a PSD o va sustine pe premierul Viorica Dancila pentru presedintia partidului, in cazul in care aceasta va candida, a anuntat, luni, presedintele organizatiei, Rovana Plumb.

OPRISAN DESPRE CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE, Trebuie sa fie un tip serios si sa isi iubeasca tara

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca PSD ar trebui sa aiba urmatorul congres la sfarsitul lunii iunie, astfel incat sa aiba stabilitate, predictibilitate si sa-si poata indeplini obiectivele. in ceea ce priveste candidatul la alegerile prezidentiale, Oprisan a spus ca intotdeauna PSD a avut propriul candidat, iar in acest an trebuie sa fie un tip serios, un om puternic, un om cu reale calitati si care sa isi iubeasca tara si care sa respecte cu sfintenie Constitutia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )