Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gabriela Firea, citat din Petre Tutea pe Facebook, in sedinta Biroului Permanent al PSD

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, citat din Petre Tutea pe Facebook, in sedinta Biroului Permanent al PSD

Prostii au o scula care le tine loc de inteligenta - siretenia, este citatul din Petre Tutea pe care Gabriela Firea l-a postat pe Facebook, luni, in sedinta Biroului Politic al PSD, care discuta detaliile organizarii congresului din 29 iunie in care va fi aleasa noua conducere a partidului. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, citat din Petre Tutea pe Facebook, in sedinta Biroului Permanent al PSD

Prostii au o scula care le tine loc de inteligenta - siretenia, este citatul din Petre Tutea pe care Gabriela Firea l-a postat pe Facebook, luni, in sedinta Biroului Politic al PSD, care discuta detaliile organizarii congresului din 29 iunie in care va fi aleasa noua conducere a partidului.

Firea, mesaj inspirat din Petre Tutea in timpul sedintei PSD:Prostii au o scula care le tine loc de inteligenta - siretenia

Biroul Permanent National al PSD discuta, la sediul din Kiseleff, despre pregatirea Congresului extraordinar din 29 iunie. Dupa ce a intrat la sedinta, Firea a publicat un mesaj care ii apartine lui Ptrete Tutea.

Gabriela Firea il citeaza pe Petre Tutea, pe Facebook: Prostii au o scula care le tine loc de inteligenta - siretenia (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, transmite un mesaj cu subinteles pe Facebook. Edilul a share-uit, luni, pe contul de socializare un citat cu talc al filosofului Petre.

Culisele sedintei PSD. De ce a demisionat Paul Stanescu si cum s-a deteriorat relatia cu Viorica Dancila / Premierul ar fi fost informat de persoane din afara partidului ca Paul Stanescu o va sustine pe Gabriela Firea (surse)

Social-democratii au decis surprinzator vineri, in sedinta Comitetului Executiv, sa convoace congresul pentru alegerea unei noi conduceri la sfarsitul lunii iunie, in aproximativ trei saptamani. Miza organizarii congresului este de fapt candidatura Vioricai Dancila la sefia PSD din postura de presedinte interimar, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. De altfel propunerea de a face congres rapid pentru sefia partidului a apartinut lui Dancila si a fost respinsa chiar de oamenii care i-au stat alaturi dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Mai exact, decizia nu a fost sustinuta de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea - oamenii care au ajutat-o pe Dancila sa-i debarce pe liderii fideli lui Liviu Dragnea.

GABRIELA FIREA: Nu candidez la nicio functie in partid

ACTUALIZARE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, astazi, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ca l-a atacat nedemn, cu minciuni pe colegul de partid Paul Stanescu, ea afirmand ca ii este groaza ca Oprisan face strategia politica a partidului. ---- * ACTUALIZARE Gabriela Firea: Toate orasele si municipiile sunt intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar ---- Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la sediul PSD ca nu va candida la nicio functie la nivelul conducerii partidului la congresul care va avea loc la sfarsitul lunii.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

GABRIELA FIREA: PSD are o conducere statutara

Partidul Social Democrat are o conducere statutara, care nu este contestata de nimeni, iar social-democratii trebuie sa stranga randurile in fata motiunii de cenzura, nu sa alerge dupa scaune, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, vicepresedinte al formatiunii.

Gabriela Firea: Sotul meu nu m-a consultat in privinta candidaturii la alegerilor prezidentiale. E un om liber, il sustin

Sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale. intrebata daca exista posibilitatea sa fie contracandidati la alegeri, Gabriela Firea a spus ar fi frumos,.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Gabriela Firea si cu primarii de sectoare la Palatul Victoria: Discutiile, in contextul falimentului nedeclarat al Capitalei

Premierul Viorica Dancila a convocat marti, la sediul Guvernului, o intalnire de lucru cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Ex.

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern. Miza este introducerea in legalitate a companiilor infiintate de Gabriela Firea, sporirea puterii baronilor locali si acordarea pensiilor speciale

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern prin Ordonanta de Urgenta. Documentul contine mai multe prevederi controversate, printre care introducerea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobarea proiectelor care vizeaza administrarea patrimoniului cu majoritate absoluta jumatate plus 1 din numarul consilierilor in functie), fata de doua treimi cat era pana acum, mutarea raspunderii pentru actele administrative ilegale de la primari catre functionarii publici. Una dintre marile mize ale acestui proiect este intrarea in legalitate a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea, deoarece aceasta nu are votul USR si PNL, deci nu poate obtine votul a doua treimi din consilierii generali.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )