Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liderul deputatilor PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

Hotnews Hotnews,
 Liderul deputatilor PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina. continuă pe Hotnews

UPDATE Liderul deputatilor PSD, inainte de sedinta PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb/ Dupa sedinta: Colegii au decis sa le sustina intru totul pe Shhaideh si Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina. 30 La finalul sedintei, Munteanu a iesit din sediu si le-a declarat jurnalistilor ce cele doua, Shhaideh si Plumb, au declarat in sedinta ca sunt nevinovate, iar BPN a decis sa le susinta intru totul.

Dragnea: Voi vota impotriva cererii DNA de urmarire penala in cazul Plumb. Sa tipe si ambasadele

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, la Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb,.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, despre Dosarul Belina:Reactiile PSD-_ALDE sunt foarte agresive

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi a declarat la RFI ca reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina sunt foarte agresive, transmite News. ro.

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi: Reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina, foarte agresive

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la RFI ca reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina, in care sunt cercetati doi ministri, sunt foarte agresive.

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb. Fostul premier a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care sussine ca fostul ministru al Mediului este o.

Dosarul Colectiv: Tribunalul Bucuresti discuta astazi cererea DNA de introducere in proces a Statului Roman, garant pentru plata despagubirilor

Viata oamenilor care intra in spatii autorizate de institutii publice nu trebuie sa fie plina de pericole, sustine procurorul DNA care cere in instanta ca Statul Roman sa fie parte in procesul incendiului clubului Colectiv. in sprijinul afirmatiei, la dosar a fost depus un raport al Guvernului care a dezvaluit deficiente majore in activitatea autoritatilor in gestionarea acestui caz fara precedent.

Conducerea PSD, sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb / Vor fi aparate de toti membrii de partid

Conducerea PSD, reunita luni, a decis sa acorde un sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizate de DNA in dosarul Belina.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )