Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Tudose, NOU ATAC la Liviu Dragnea: De asta sunt farmacii permanent deschise, ca asta e omul

B1 B1,
Mihai Tudose, NOU ATAC la Liviu Dragnea: De asta sunt farmacii permanent deschise, ca asta e omul

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat sambata ca Pro Romania este un partid de securisti. Tudose, actual membru al. continuă pe B1

Liviu Dragnea a gasit explicatia pentru esecul proiectelor promise de PSD: Mai sunt cativa derbedei securisti prin unele ministere

Liviu Dragnea a acuzat duminica, la Targu Jiu, ca PSD nu reusesete sa realizeze proiectele pe care le-a promis, din cauza sistemului. in acest context, Dragnea i-a transmis un mesaj ministrului.

Mihai Tudose, atac la MARTIENII din PSD: De Martisor a crescut EURO, INFLATIA si DATORIA EXTERNA, spre disperarea romanilor

Fostul premier Mihai Tudose ataca Guvernul Dragnea-Dancila, vineri, intr-o postare de Martisor. Tudose arata ca PSD-ALDE pune pe butuci Romania, prin masurile din ultima perioada. A venit.

Dragnea, un nou atac la Iohannis: E mai rau si mai toxic decat Basescu

Presedintele Klaus Iohannis este mai rau si mai toxic decat Traian Basescu, a afirmat duminica, la Targu Jiu, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Habar nu are sa vorbeasca despre economie. Vrea sa semene neincredere

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a fostului presedinte Traian Basescu, spunand ca vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati,.

Liviu Dragnea pozeaza din nou in victima: Sunt obisnuit sa decontez tot. Nu e usor sa ai copiii haituiti, fata cu care traiesc si pe care o iubesc

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a continuat, duminica, sa se planga ca este cel care deconteaza tot si ca ii sunt haituiti copiii si iubita. Prezent la Targu Jiu, la Conferinta judeteana.

Liviu Dragnea pozeaza din nou in victima: Sunt obisnuit sa decontez tot. Nu e usor sa ai copiii haituiti, fata cu care traiesc si pe care o iubesc (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a continuat, duminica, sa se planga ca este cel care deconteaza tot si ca ii sunt haituiti copiii si iubita. Prezent la Targu Jiu, la Conferinta judeteana.

Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa lui Iohannis: Nu a facut pana astazi un singur lucru bun pentru aceasta tara. A dezbinat, a incitat oamenii la protest

Prezent la conferinta de la alegeri de la Targu Jiu, acolo unde deputatul Mihai Weber candideaza pentru sefia PSD Gorj, Liviu Dragnea a continuat seria atacurilor la adresa lui Klaus Iohannis. Acest om.

Victor Ponta: `Cosmarul lui Liviu Dragnea este latul care se strange. Ce se intampla cu PSD daca o sa aiba un lider care-l conduce din inchisoare`

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a lansat, duminica, un nou val de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a sustinut ca este un tip fricos, las, isteric si care se teme pentru libertate si pentru.

Liviu Dragnea, tur de forta inainte de alegeri. Sper ca lucrurile sa intre in normal. Eu am sperante foarte mari

Mai multi politicieni din PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, au ajuns in urma cu putin timp la Resita, unde au loc alegeri astazi. Organizatia PSD Caras-Severin isi alege un nou presedinte in locul.

LIVIU DRAGNEA: Sunt un pro-european convins

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Resita, ca este pro-european convins si foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA, insa in toate aceste parteneriate nu trebuie uitat de catre politicienii romani sa fie patrioti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )