Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul Viorica Dancila, chemata saptamana viitoare in Parlament, la Ora premierului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila, chemata saptamana viitoare in Parlament, la Ora premierului

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, astazi, ca premierul Viorica Dancila sa vina martea viitoare in plenul Parlamentului, la Ora premierului, dupa ce PNL a solicitat ca aceasta sa vina si sa le spuna romanilor unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, chemata la raport in Parlament pentru a explica unde sunt banii din cresterea economica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca premierul Viorica Dancila sa vina martea viitoare in plenul Parlamentului, la Ora premierului, dupa ce PNL a solicitat ca aceasta sa vina si sa le spuna romanilor unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta.

Viorica Dancila, convocata in Parlament sa dea explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila a fost convocata, in data de 3 aprilie, in Parlament pentru a da explicatii despre modul in care sunt cheltuiti banii romanilor. in Orei prim-ministrului, Dancila va da.

Parlament: Viorica Dancila, convocata sa dea explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta in plenul Camerei Deputatilor, marti, 3 aprilie. Aceasta a .

Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Tudose. Pe cine a mai dat afara

Premierul Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Mihai Tudose. Luni, Alexandru - Vasile Oprean a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale,.

Viorica Dancila este neprofesionista. Scriitoarea Ana Blandiana se alatura miscarii rezist

Scriitoarea Ana Blandiana se alatura oficial miscarii Rezist. Aceasta s-a aratat nemultumita fata de premierul Viorica Dancila, pe care a catalogat-o drept neprofesionista. Miscarea Rezist are.

Viorica Dancila: Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila spuen ca Romania este in grafic cu pregatirile pentru preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Vineri, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial, a fost adop.

Viorica Dancila sustine ca Romnia sta foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila considera ca Romania sta foarte bine cu pregatirea primului sau mandat la Presedintia Consiliului UE, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Afirmatia a fost facuta vineri cu ocazia unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, ca stam foarte bine la acest capitol, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu ministrul afacerilor de externe al Republicii Lituania

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Linas Linkevicius, ministrul afacerilor externe al Republicii Lituania, context in care seful Executivului roman a mentionat o serie de domenii in care cooperarea sectoriala poate fi consolidata, printre care IT, energie, industria chimica, industria alimentara, agricultura, infrastructura.

Viorica Dancila, IRONIZATA la Parlamentul European: Poate ii traduce cineva

Europarlamentarul Cristian Preda a acuzat-o pe Viorica Dancila ca nu intelege Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), chiar daca a petrecut noua ani la Bruxelles ca deputat european. De asemenea, acesta a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )