Libnet.ro
UNICEF

01:05

Propunere legislativa privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, depusa la Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Propunere legislativa privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, depusa la Senat

O propunere legislativa privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSIDI) SA a fost inregistrata la Biroul permanent al Senatului, initiatori fiind 185 de parlamentari PSD si ALDE, printre care si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentarii de la putere se grabesc sa aprobe infiintarea Fondului Suveran de Investitii, cu un capital social in numerar de 9 miliarde de lei

Parlamentarii PSD-ALDE se grabesc sa aprobe o initiativa legislativa privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI). Astfel, initiativa, semnata de 185 de alesi din coalitia de.

Parlamentul dezbate infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

Parlamentarii PSD si ALDE au depus, in Parlament, legile pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii si a Bancii de Dezvoltare a Romaniei. Proiectul de lege prevede ca institutia este detinuta in intregime, pe toata durata sa de functionare, de catre statul roman, drepturile si obligatiile izvorate din calitatea de actionar unic al FSDI fiind exercitate, in numele statului roman, de catre Ministerul Finantelor Publice.

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va cuprinde de 3 ori mai multe companii decat era prevazut initial

Proiectul privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) a fost modificat de 185 de politicieni, in frunte cu Liviu Dragnea. in forma trimisa Senatului numarul companiilor ce vor face parte din acest fond este triplat, iar aportul in numerar, reprezentand venituri din privatizare la capitalul social al Fondului, este majorat de la 1,85 miliarde lei la 9 miliarde de lei.

PSD a depus legea Fondului Suveran de Investitii

Legea Fondului Suveran de Investitii a fost depusa, in Parlament, de Partidul Social Democrat. Acestea ar fi necesare pentru stimularea economica si dezvoltarea anteprenoriatul,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )