Libnet.ro
UNICEF

15:15

PSD retrage proiectul de lege prin care ziua de 11 septembrie devenea Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD retrage proiectul de lege prin care ziua de 11 septembrie devenea Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

Deputatii PSD care au semnat proiectul de lege prin care 11 septembrie urma sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc au solicitat retragerea propunerii legislative, potrivit unui document depus, astazi, la Biorul permanent al Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea s-a razgandit. Nu mai vrea o lege prin care ziua in care se sarbatoreste Sfantul Cuvios Eufrosin Bucatarul sa devina Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

PSD pare sa se fi razgandit in ceea ce priveste propunerea ca 11 septembrie sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc. Deputatii social-democrati care au semnat proiectul au solicitat.

Cele mai simple metode prin care va puteti proteja datele pe internet

Pentru multe familii, tehnologia nu este doar un mod de viata, ci si o modalitate prin care membrii sai tin legatura. - Modificati setarile aplicatiilor de pe mobil sau tableta, dar si ale celor de pe.

Facebook constuieste un instrument prin care sa impiedice colectarea datelor utilizatorilor fara aprobarea lor de catre companiile de publicitate

In plin scandal Cambridge Analytica, compania Facebook lucreaza la un instrument prin care sa impiedice firmele de publicitate sa colectioneze datele utilizatorilor retelei sociale pentru campanii de marketing.

Sase metode prin care sa previi sforaitul

Multi dintre noi sforaim, iar acest lucru ne poate afecta atat somnul, cat si relatiile. Iata modurile prin care poti reduce sforaitul: 1. Tine gura inchisa: oamenii sunt creati pentru a respira pe.

Ce impact va avea asupra monumentelor istorice propunerea PSD de a scoate din sfera penala interventiile fara autorizatie pe astfel de cladiri / Ordinul Arhitectilor: Nu stiu sa fi existat o masura mai distructiva

Mai multi deputati PSD au depus un proiect de lege prin care elimina din Legea constructiilor prevederea potrivit careia interventiile fara autorizatie asupra monumentelor istorice este infractiune, pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la un an sau cu amenda. Ce impact va avea asupra patrimoniului construit, si asa aflat in pericol? Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, este de parere ca este un atac la integritatea patrimoniului construit din Romania, patrimoniu care este cu greu aparat de cei care trebuie sa o faca si in conditiile actuale. Roxana Wring, consilier general Bucuresti, cere deputatilor PSD sa nu promoveze initiative legislative care servesc doar rechinilor imobiliari. Primarii din Iasi si Oradea spun ca propunerea trebuie nuantata, in functie de gravitatea interventiilor.

Proiect PSD: Interventia fara autorizatie asupra monumentelor istorice nu va mai fi infractiune

Mai multi deputati PSD au depus un proiect de lege prin care elimina din Legea constructiilor prevederea potrivit careia realizarea de lucrari de constructii sau consolidare fara autorizatie asupra monumentelor istorice este infractiune, pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la un an sau cu amenda. in expunerea de motive, semnata de deputatii Florin Iordache si Ion Calin, se face referire la decongestionarea instantelor, avand in vedere ca aceste fapte ajung oricum sa fie sanctionate doar cu amenda in proportie de 99%, dar si la cazurile de cetateni care au vrut sa isi asfalteze un drum si li s-a intocmit dosar penal.

Egiptul a pierdut 5 miliarde de dolari in urma crizei prin care a trecut

Egiptul a avut de suferit in ultimii doi ani, dupa valul de turbulente sociale si criza politica cu care s-a confruntat, dar si din cauza prabusirii unui avion cu turisti rusi in Egipt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )