Libnet.ro
UNICEF

13:45

Robert Negoita: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Antena3 Antena3,
Robert Negoita: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier, a afirmat luni vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al sectorului 3, inaintea sedintei Biroului Permanent National al. continuă pe Antena3

ROBERT NEGOITA: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier, a afirmat, astazi, vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al sectorului 3.

Primaria Sectorului 3 nu mai are bani de salarii. Robert Negoita ataca PSD: Proiectul de buget trebuia prezentat inca din octombrie anul trecut

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a nuntat luni ca Primaria pe care o conduce a ramas fara bani sa plateasca salariile din cauza ca bugetul pe anul in curs nu este inca in vigoare.

Robert Negoita: Nu avem bani de salarii, este foarte grav. Discutia pe buget trebuia sa fie in octombrie, nu acum

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat lunii, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca neadoptarea bugetului pe 2019 produce grave prejudicii in institutia pe care o conduce, nemaifiind bani de salarii, dar ca vina este impartita, pentru ca discutiile despre buget ar fi trebuit sa fie in toamna anului trecut, nu acum.

Robert Negoita: Din cauza faptului ca bugetul nu este in vigoare, activitatea Primariei sector 3 este grav afectata

Primaria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauza faptului ca bugetul de stat pe 2019 nu a intrat in vigoare, a spus luni primarul Robert Negoita. intrebat cum este afectata administratia locala de.

Robert Negoita: Ministerul Justitiei se misca greu. Evident, ministrul este responsabil de ce se intampla

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut o serie de afirmatii, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD, legate de Tudorel Toader. Acesta l-a criticat pe ministrul Justitiei, spunand ca se mi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )