Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Senatul, convocat in sesiune extraordinara in luna iulie. Modificarea Codului Penal, pe ordinea de zi

Adevărul Adevărul,
Senatul, convocat in sesiune extraordinara in luna iulie. Modificarea Codului Penal, pe ordinea de zi

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie, a decis, joi, Biroul permanent, pe ordinea de zi aflandu-se adoptarea modificarilor care vor fi aduse Codului Penal. continuă pe Adevărul

Parlamentul va fi convocat n sesiune extraordinara n perioada 1-19 iulie pentru adoptarea codurilor penale

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, miercuri, perioada sesiunii extraordinare pentru intervalul 1-19 iulie, pentru ca alesii sa poata finaliza, prin procedura parlamentara, modificarea codurilor penal, scrie mediafax.

Sesiune extraordinara pentru Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii va convoca pe alesi intr-o sesiune extraordinara care se va desfasura intre 2 si 19 iulie.

Sesiune extraordinara a Parlamentului in perioada 2-19 iunie: Care sunt principalele teme de pe agenda PSD-ALDE

Parlamentul se va reuni intr-o sesiune extraordinara in perioada 2-19 iulie pentru a finaliza mai multe proiecte de lege pe care majoritatea PSD-ALDE nu a reusit sa le adopte inainte de incepere vacantei.

HOROSCOP complet pentru luna iulie 2018. Schimbari mari pentru toate zodiile

Luna iulie 2018 aduce schimbari mari pentru toate zodiile. Iata ce ti-au pregatit si tie astrele pentru aceasta luna fierbinte. BERBEC Casa, familia si securitatea personala sunt pe primul loc pentru tine in.

Horoscop. Cum stai cu dragostea in luna iulie, in functie de zodie

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta. Berbec - Va fi o luna plina pentru tine pe plan sentimental si cu siguranta nu vei avea timp.

Senatul a fost convocat n sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie, a decis joi Biroul permanent, transmite Agerpres.

Tariceanu ii pune piedica lui Dragnea. Exclude modificarea Codului penal prin ordonanta de urgenta sau asumarea raspunderii Guvernului

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, ca nu sustine modificarea codurilor penale prin ordonanta de urgenta. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare, a subliniat seful Senatului. Decizia lui Tariceanu blocheaza planul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD si-ar fi dorit ca Guvernul Dancila sa adopte zilele urmatoare o ordonanta de urgenta care sa-i anuleze condamnarea.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Unde se anunta ploi puternice, cum va fi in luna iulie si cat de mult cresc temperaturile

Dupa zile cu maxime de 22 de grade, vremea se mai incalzeste, dar in peisaj revin ploile, aduse de un ciclon periculos care loveste Romania. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza meteo pana pe data de 8 iulie. Se anunta o vreme racoroasa la inceputul perioadei de prognoza, urmand ca de la finalul lunii iunie temperaturile sa intre in normalul perioadei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )