Libnet.ro
UNICEF

07:30

Senatul a fost convocat n sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie

Hotnews Hotnews,
 Senatul a fost convocat n sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie, a decis joi Biroul permanent, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Senatul, convocat in sesiune extraordinara in luna iulie. Modificarea Codului Penal, pe ordinea de zi

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie, a decis, joi, Biroul permanent, pe ordinea de zi aflandu-se adoptarea modificarilor care vor fi aduse Codului Penal.

Sesiune extraordinara pentru Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii va convoca pe alesi intr-o sesiune extraordinara care se va desfasura intre 2 si 19 iulie.

Parlamentul va fi convocat n sesiune extraordinara n perioada 1-19 iulie pentru adoptarea codurilor penale

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, miercuri, perioada sesiunii extraordinare pentru intervalul 1-19 iulie, pentru ca alesii sa poata finaliza, prin procedura parlamentara, modificarea codurilor penal, scrie mediafax.

Sesiune extraordinara a Parlamentului in perioada 2-19 iunie: Care sunt principalele teme de pe agenda PSD-ALDE

Parlamentul se va reuni intr-o sesiune extraordinara in perioada 2-19 iulie pentru a finaliza mai multe proiecte de lege pe care majoritatea PSD-ALDE nu a reusit sa le adopte inainte de incepere vacantei.

Liviu Dragnea, despre modificarile la Codul Penal: Trebuie sa grabeasca procedura, o sa facem sesiune extraordinara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca procedurile parlamentare trebuie grabite si a anuntat o sesiune extraordinara pentru aprobarea modificarilor la Codurile Penal si de Procedura Penala.

Cutremur in SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN, devastata dupa certurile cu LAURENTIU REGHECAMPF! Decizia radicala a fost luata! MESAJ socant pentru fani...

Laurentiu Reghecampf, fost antrenor in Liga 1 la Concordia Chiajna si FCSB, a recunoscutca nu este influentat de sotia sa, Anamaria Prodan, atunci cand vine vorba despre transferul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )