Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tudorel Toader vrea sa-l reclame pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader vrea sa-l reclame pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni existenta unui posibil conflict de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Romaniei. Prezent la sedinta Biroului Permanent National al PSD,. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala ar putea transa scandalul Guvern-Klaus Iohannis

Guvernul ar putea sesiza Curtea Constitutionala in scandalul privind refuzul presedintelui de a-i numi in guvern pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Draftul sesizarii catre Curtea Constitutionala va.

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului. Potrivit unor surse, ministrul Justitiei a discutat cu membrii PSD despre solutiile juridice in.

Zilele lui Tudorel Toader, numarate! A inceput deja strangerea de semnaturi pentru demiterea sa

Tudorel Toader pare sa aiba zilele numarate in functia rector. Un prim demers pentru demiterea acestuia a fost demarat deja la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Aici a inceput deja strangerea de.

Curtea Constitutionala discuta pe 19 decembrie sesizarea USR prin care contesta patru din cei noua membri ai conducerii ASF, inclusiv pe presedintele Leonardo Badea

Curtea Constitutionala va dezbate, pe 19 decembrie, obiectia de neconstitutionalitate depusa de USR cu privire la numirea unor membri ai Consililului ASF, printre care se numara si presedintele institutiei, Leonardo Badea, transmite Mediafax. in textul sesizarii, parlamentarii USR sustin ca Leonardo Badea, numit pentru un al doilea mandat la sefia ASF, alaturi de Joszef Birtalan, Gabriela Aura Socol si Sorin Bota, cel din urma demisionand intre timp, nu indeplinesc conditiile de eligibilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )