Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila, candidatul PSD pentru prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, candidatul PSD pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa de Biroul National Permanent candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale. Doar doua doua voturi au fost impotriva. urmeaza sa fie dat votul si in Comitetul Executiv al PSD. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila, votata in BPN al PSD pentru a fi candidat la Presedintie ----- * ACTUALIZARE Firea a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale ---- * ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

CExN a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

44: CExN a votat ca Viorica Dancila sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Doar doua voturi au fost impotriva liderului social-democrat, in rest toti membrii Comitetului Executiv National au fost.

Laura Codruta Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca un stat din UE. Nimeni nu s-ar fi asteptat! Lovitura dura pentru Viorica Dancila si PSD

Laura Codruta Kovesi este sustinuta de inca o tara din UE! Acesta veste fericita vine exact dupa anuntul lui Emmanuel Macron. Nimeni nu s-ar fi asteptat la aceasta tara, care nu are niciun interes fata de Romania pentru a-i fi alaturi lui Kovesi. Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca o tara din UE Lupta Laurei .

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul, institutiile statului si resursele publice, banii luati de la primarii, ratele mai mari la banci si brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

Ponta: Mi-e clar cine va fi candidatul PSD la prezidentiale

Liderul Pro Romania, Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila va fi desemnata candidat la prezidentiale la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de marti. Maine este CEx, se vor lupta cele doua.

Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Purtatorul de cuvant al PSD il ataca duminica pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, scriind pe Facebook ca s-ar putea sa constatam ca acesta nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul 0, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos.

Viorica Dancila, desemnata candidat la prezidentiale, dupa un prim vot in PSD. CEx urmeaza sa valideze decizia

Premierul Viorica Dancila este candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, au decis social-democratii in sedinta Biroului Permanent National. Au votat impotriva doar doi pesedisti - Paul Stanescu si Dumitru Buzatu.

Firea: Viorica Dancila nu are cum sa fie candidatul PSD la prezidentiale - nu a ajuns nici macar la jumatate din scorul partidului

Gabriela Firea a declarat, duminica, la Subiectiv, ca nu exista un dialog real in sedintele PSD. Vicepresedintele PSD propune crearea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru urmatoarele alegeri: prezidentiale, locale si parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )